Connect with us

Αθλητισμός

O Χασάν έστειλε τον Ολυμπιακό στους 16 του Europa League

Published

on

Με τον Αχμέντ Χασάν να κάνει και πάλι το… θαύμα του και να σκοράρει στο 88’, ο παθιασμένος Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στους 16 του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι υπερασπίστηκαν το 4-2 του πρώτου αγώνα και παρά την ήττα με 2-1 από την Αϊντχόχεν, πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αιγύπτιος που πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι με την PSV ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στην ομάδα του σκοράροντας σε φάση διαρκείας στο 88′ για το 2-1 που δίνει την πρόκριση στους Πειραιώτες.

Στο 23′ ο Ζάχαβι όντας αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού «τρύπησε» τον Σα που φέρει ευθύνη, αλλά και η αμυντική συμπεριφορά των συμπαικτών του ήταν τραγική (1-0).

Το δεύτερο γκολ… μύριζε για την Αϊντχόφεν, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα καθόλου και να παγώσει τον ρυθμό και είδε τον παικταρά Ζάχαβι στο 44′ με τρομερή εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα στις «αράχνες» για το 2-0 των γηπεδούχων.

Ο Καμαρά στο 50ο λεπτό είδε το βολέ του μέσα από την περιοχή να σταματάει στο δεξί δοκάρι!

Ο Φορτούνης είδε στο 78′ την φοβερή εκτέλεση φάουλ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 89ο λεπτό όταν ο Εμβογκό έβγαλε την κεφαλιά του Ελ Αραμπί, αλλά ο Αιγύπτιος φορ, Χασάν ήταν εκεί να πάρει το ριμπάουντ και να πετύχει το «χρυσό» γκολ για την πρόκριση των «ερυθρόλευκων».

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρότζερ Σμιντ): Εμβονγκό – Τέζε, Μποσκαλί, Φίεργκέφερ – Ντάμφρις, Μαξ, Ροσάριο, Τομάς, Γκέτσε (90? Μάριος Τζούνιορ) – Ζαχάβι, Μάλεν (90? Φέρτενσεν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα – Λαλά (79’ Ανδρούτσος), Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46’ Μασούρας), Καμαρά – Μπρούμα (79’ Χασάν), Βαλμπουενά (46’ Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement