Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Απολογούνται αύριο στον Ανακριτή για το κύκλωμα κοκαϊνης

Published

on

Το κατώφλι του Ανακριτή Πατρών θα περάσουν αύριο οι τέσσερις συλληφθέντες, οι οποίοι διώκονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε κοκαΐνη το τελευταίο 6μηνο στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, οι οποίοι ακινητοποίησαν το όχημα ενός εκ των συλληφθέντων στην ΝΕΟ Αθηνών Πατρών, στο ύψος του Λαμπιρίου, και σε έλεγχο βρέθηκε μια συσκευασία με 1.156 γραμμάρια κοκαΐνης, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη πίσω από τη συσκευή αναπαραγωγής ήχου του οχήματος. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το κύκλωμα τροφοδοτούσε κοκαΐνη από την Αθήνα σε περιοχές της Αχαΐας και την διακινούσαν σε τοξικομανείς στην Πάτρα.
«Τους τελευταίους πέντε μήνες είχαν διακινήσει σε 60 πελάτες, περισσότερα από 580 γραμμάρια κοκαΐνης, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 46.000 ευρώ, ενώ από την διακίνηση της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης, η οργάνωση θα αποκόμιζε χρηματικό όφελος 92.500 ευρώ», σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Οι συλληφθέντες ετοιμάζονται να αντικρούσουν τις κατηγορίες ενώπιον του Ανακριτή, για τον οποίο πήραν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement