Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πανελλήνιος σάλος για το Κορωνοπάρτι στην Οβρυά

Published

on

Πάνω από εκατό άτομα διασκέδαζαν σε κορωνοπάρτι που έγινε, προχθές το βράδυ, σε παλιό κτίριο στην Πάτρα, στην περιοχή της Οβρυάς.

Εν μέσω σκληρού lockdown λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που οδήγησαν στο «βαθύ ακόκκινο» την Αχαΐα και με τα νοσοκομεία να πιέζονται από το μεγάλο αριθμό νοσηλειών, δεκάδες άτομα νεαρά φέρεται να συγκεντρώθηκαν σε σπίτι προκειμένου να διασκεδάσουν με ποτά, μουσική και χορό.
Όπως φαίνεται στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας οι συμμετέχοντες ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ούτε φορούσαν μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο πάρτι έβγαλαν «stories» και έκαναν αναρτήσεις στα social media, σύμφωνα με τις οποίες φαίνεται πως οι νεαροί ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας αδιαφορώντας για την ξέφρενη πορεία του κορωνοϊού στην περιοχή μας.

Οι διοργανωτές του κορωνοπάρτι είχαν βάλει δυνατά την μουσική αναστατώνοντας την περιοχή. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία κάνοντας σχετική καταγγελία στο Κέντρο της Αμεσης Δράσεως και δύο περιπολικά της Αστυνομίας έφθασαν τα ξημερώματα στο σημείο για να διερευνήσουν τι συνέβη.
\Σύμφωνα με μάρτυρες, η Αστυνομία έκανε περιπολία στο χώρο αλλά οι νεαροί πρόλαβαν και έφυγαν από το πίσω μέρος… και χάθηκαν στα χωράφια!

Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες ανέβαζαν και φωτογραφίες και έφθασαν στο σημείο να «τρολάρουν» τα περιπολικά της Αστυνομίας που τα είδαν στην περιοχή. «Συνεχίζουμε ακάθεκτοι» έγραψαν σε ανάρτησή τους μαζί με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό, ενώ σε μία φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά της Αστυνομίας που έφθασαν στο σημείο και με ένα σχόλιο που έγραφε: “Ας τους πει κάποιος να φύγουν”.

Από την Αστυνομία, έγινε γνωστό ότι μετά από καταγγελία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στην περιοχή περιπολικά για έλεγχο, όμως δεν διαπιστώθηκε κάτι και αποχώρησαν χωρίς να βεβαιωθούν πρόστιμα.

Ωστόσο, το γεγονός προκαλεί έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στην Αστυνομία, η οποία εκτός από το βάρος των ελέγχων σε 24ωρη βάση για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής διάδοσης της πανδημίας και τα αυξημένα μέτρα σε σημεία – στόχους, καλείται να κάνει ελέγχους για παράνομα πάρτι σε σπίτια, ιδίως ενόψει της κορύφωσης της καρναβαλικής περιόδου.
Το επόμενο διάστημα είναι ορατός ο κίνδυνος να διοργανωθούν αντίστοιχα πάρτι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν ήταν το μοναδικό που έγινε στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement