Connect with us

Πολιτισμός

Πάτρα: Πασχάλης και Μπέσσυ Αργυράκη μιλούν στο gnomip.gr

Published

on

Η μεγάλη γιορτή του Καρναβαλικού Φεστιβάλ ολοκληρώνεται με δύο μεγάλα καρναβαλικά πάρτι το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, ζωντανά από το Royal Theater, όπου όλοι μαζί θα υποδεχτούμε το Σάββατο στις 9.00 μμ τον Πασχάλη Αρβανιτίδη με special guest star τη Μπέσσυ Αργυράκη για ένα μαγικό ταξίδι στα 60’s, 70’s και 80’s.

Παρακολουθείστε ζωντανά και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης θα μας ταξιδέψει για μία ακόμα βραδιά σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο από επιτυχίες των δεκαετιών 60’s, 70’s και 80’s μέχρι και σήμερα!

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε live διαχρονικά τραγούδια του όπως, “Αν μια μέρα σε χάσω”, “Παραδώσου λοιπόν”, “Ο τρόπος”, “Το κορίτσι του Μάη” και πολλά άλλα!

Μαζί του special guest η σπουδαία Μπέσσυ Αργυράκη!

Τόσο ο Πασχάλης, όσο και η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησαν σε τέσσερα κοινά ερωτήματα του gnomip.gr για το Πατρινό Καρναβάλι που φέτος είναι… αλλιώς:

 

 

ΕΡ.: Επιστροφή στην Πάτρα για μία ακόμα συναυλία. Μία ακόμα από τη μία, τόσο διαφορετική όμως από την άλλη. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

 

ΜΠΕΣΣΥ: Όντως μια συναυλία τόσο διαφορετική αφού μπαίνουμε στα σπίτια των αγαπημένων φίλων μέσω διαδικτύου και ανοίγουμε μια μεγάλη αγκαλιά για να χωρέσει όλους όσους μοιραστούν μαζί μας το κέφι ,το χορό και άπειρα ζεστά συναισθήματα!

 

ΠΑΣΧΑΛΗΣ: Μία συναυλία ή ένα live στην Πάτρα είναι πάντα ξεχωριστό. Η Πάτρα έχει το καλύτερο κοινό από παντού. Είναι φιλόμουσο, χορευταράδικο (!!!) κεφάτο και γλεντζέδικο! Φέτος, δυστυχώς, θα στερηθούμε την επαφή και την αμεσότητα. Αλλά… τι να κάνουμε; Από το τίποτα….

 

ΕΡ.: Τι σημαίνει για εσάς Πατρινό καρναβάλι μετά από τόσες συμμετοχές και πόσο σας επηρεάζει η σημερινή κατάσταση;

 

ΜΠΕΣΣΥ: Πάτρα =καρναβάλι και καρναβάλι =Πάτρα!!

Είμαι τυχερή που τα τραγούδια μου ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΜΙ ΚΙ ΑΛΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ!!

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ!!

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ!!

 

ΠΑΣΧΑΛΗΣ: Το Πατρινό καρναβάλι για μένα ξεκινάει από την δεκαετία του ’60 όταν παίξαμε το 1967 με τους ΟΛΥΜΠΙΑΝΣ στο Δημοτικό θέατρο στα ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ. Έκτοτε πάμπολλες φορές έπαιξα και τραγούδησα στο Πατρινό καρναβάλι,ακόμα και φέτος που είναι όλα τόσο διαφορετικά.

 

 

ΕΡ. Έχουμε ήδη κλείσει ένα χρόνο μακριά από τις συνήθειές μας. Ποια είναι η ευχή σας και ποια η συμβουλή σας στον κόσμο που τόσο έχει κουραστεί…

 

ΜΠΕΣΣΥ: ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ!! ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΔΙΚΑ,ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΟΥ!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ!!ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!

 

ΠΑΣΧΑΛΗΣ: Εύχομαι ποτέ μα ποτέ άλλη φορά να μην εμποδίσει, οτιδήποτε, την πραγματοποίηση του Πατρινού καρναβαλιού.

Η συμβουλή μου; Υπομονή και ελπίδα.

 

 

ΕΡ.: Ποια θα είναι τα συναισθήματά σας όταν θα τελειώσει όλο αυτό και θα ξανά ανταμώσετε με τους φαν σας;

 

 

ΜΠΕΣΣΥ: ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΩ !!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ EVER!! ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!

 

 

ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΧΑΡΑ…ΧΑΡΑ…ΧΑΡΑ!!!

Ροή ειδήσεων

Advertisement