Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Το «αντίο» του ΝΟΠ στον προπονητή Ιβο Τρούμπιτς

Published

on

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του Τρούμπιτς, η διοίκηση του ΝΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον αποχαιρέτησε και φυσικά αναφέρθηκε στη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση του ΝΟΠ: «Έφυγε χθες από τη ζωή ο σπουδαίος παίκτης και προπονητής Ίβο Τρούμπιτς. Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους του πόλο παγκοσμίως.

Κατέκτησε μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες σαν παίκτης και σαν προπονητής.

Ο ΝΟΠ είχε την τιμή να αγωνιστεί με προπονητή τον Τρούμπιτς για 2 χρονιές, ξεκινώντας το 1984, χρονιά όπου προέρχεται και η φωτογραφία. Στη συνέχεια ανέλαβε την Εθνική Ελλάδος.

Η εξαιρετική δουλειά του έβαλε τις βάσεις για την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας μας και τις σπουδαίες πορείες που ακολούθησαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κακουλίδη τα επόμενα χρόνια.

 

Αποχαιρετισμός σε έναν σπουδαίου αθλητή και προπονητή του Γουώτερ-Πόλο τον δικό μας Ιβο Τρούμπιτς . Είναι ο άνθρωπος που μπόρεσε με τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις του και τον ενθουσιασμό του να μας δώσει εκείνα τα εργαλεία που θα αποτελέσουν την βάση  για την αναγέννηση της υδατοσφαίρισης στην Πάτρα στις επόμενες δεκαετίες. Πόσο κρίμα είναι που δεν καταφέραμε να προσκαλέσουμε ξανά στην Πάτρα σε μια τιμητική εκδήλωση.

Μας έχει διδάξει πολλά, Ο ΝΟΠ και η Πάτρα τον ευγνωμονούμε και τον ευχαριστούμε Τιμάμε τη μνήμη του και θα τον θυμόμαστε πάντα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement