Connect with us

Αθλητισμός

Με το πιστόλι στον κρόταφο

Published

on

 ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟ: Ο Μαυροβούνιος Μπάτροβιτς καλείται να σκοράρει ξανά κατά της Ιεράπετρας στο δύσκολο σημερινό εκτός έδρας ματς

 

Σήμερα (2:45μ.μ.) η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει στην Κρήτη τον ΟΦ Ιεράπετρας

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ένα πολύ δύσκολο αγώνα καλούνται να δώσουν σήμερα οι παίκτες της Παναχαϊκής στην Κρήτη κόντρα στον ουραγό ΟΦ Ιεράπετρας για την 14η αγωνιστική της σούπερ λιγκ 2.

Δύσκολο για δύο λόγους: Αρχικά διότι οι κοκκινόμαυροι γνωρίζουν ότι πάση θυσία πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να παραμείνουν στην πρώτη εξάδα. Στην συνέχεια οι τέσσερις απουσίες έμπειρων ποδοσφαιριστών δεν πρέπει να τους επηρεάσουν ψυχολογικά και το μυαλό τους να είναι μόνο στον στόχο που έχουν θέσει.

Να θυμίσουμε ότι την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Χρήστος Αραβίδης, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Νίκος Κουσκουνάς και Βασίλης Πλιάτσικας για λόγους προληπτικούς αφού είχαν κάποιους τραυματισμούς και η τεχνική ηγεσία προτίμησε να τους αφήσει στην Πάτρα έτσι ώστε να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα και να μπορέσουν να είναι έτοιμοι για το εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Καραϊσκάκη.

Οι κοκκινόμαυροι χθες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο της Ιεράπετρας το λεγόμενο «Βουζουνεράκειο» και έδειξαν ότι δεν ήρθαν για διακοπές αλλά για να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο ΟΦΙ μπορεί να είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνος και γι’ αυτό οι παίκτες της Παναχαϊκής πρέπει να είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11άδα

Με δεδομένο ότι τα κουκιά είναι μετρημένα η πιθανή 11άδα που αναμένεται να ανακοινώσει ο ταλαντούχος τεχνικός της Παναχαϊκής, Χρήστος Παρασκευόπουλος αναμένεται να είναι η εξής: τερματοφύλακας ο Κολοβούρης, αριστερά ο Σταμόπουλος, δεξία ο Πάνος ενώ στο κέντρο άμυνας το δίδυμο Λαρέα με Πατάπη.

Στα χαφ αναμένεται να είναι ο Μπρους με τον Μουστακόπουλο και δεκάρι ο Ανάκογλου. Στην γραμμή κρούσης ο Μπάτροβιτς, αριστερά ο Γιούσης και δεξία ο Τσερούτι.

Την 19άδα συμπληρώνουν οι Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Μπελεζάκης, Κόκα, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Αργυρόπουλος και Μασούρας.

ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ

Η αλήθεια είναι ότι αν θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη εξάδα που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ ανόδου πρέπει οι κοκκινόμαυροι στα τρία παιχνίδια (ΟΦΙ, Καραϊσκάκη και Απόλλων) να πάρουν τους 9 βαθμούς.

Η πολυτέλεια σε κάποιο από αυτά τα τρία ματς να πάρουμε ισοπαλία δεν υπάρχει αφού τα έβδομα στην βαθμολογία Τρίκαλα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής (-3β.) ενώ τα Χανιά που νίκησαν χθες μας έφτασαν στη βαθμολογία.

 

ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΟΦΙ

Η ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή θα έχει δύο απουσίες. Πρόκειται για τον Λεμονή αλλά και τον Χατζητερζόγλου.

Οι Φουάσης και Βογιατζής που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες θα είναι στην αποστολή και θα εκτίσουν την ποινή τους σε επόμενους αγώνες.

 

Ο Κόκκορης σφυρίζει στην Κρήτη

Ο Ηλίας Κόκκορης από την Αρκαδία θα διευθύνει το ματς της Παναχαϊκής στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Παγουρτζής του Συνδέσμου Πειραιά, Νίκος Δημόπουλος από την ΕΠΣ Φλώρινας ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γιώργος Πατεμτζής από το Σύνδεσμο Ηρακλείου.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

«Διπλάρα» με ανατροπή ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός το ντέρμπι

Με τον Ιωνικό να παίρνει ένα τεράστιο «διπλό» στα Τρίκαλα με ανατροπή (3-2) άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Ένα αποτέλεσμα που φυσικά ευνοεί την Παναχαϊκή που βρίσκεται (με ένα παιχνίδι λιγότερο) τρεις βαθμούς πιο μπροστά. Το ίδιο όμως δεν ισχύει όμως με τα Χανιά που επικράτησαν εντός έδρας του Καραϊσκάκη με 1-0 και ισοβάθμησαν με την ομάδα της Πάτρας στους 18 βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Εργοτέλη και μείωσε την διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα στον έναν βαθμό.

Τέλος τεράστιο είναι το «διπλό» που απέσπασε ο Απόλλωνας Λάρισας με 1-0 επί του Διαγόρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λεβαδειακός – Εργοτέλης: 1-0 (27’ Μπιανκόνι)

Χανιά – Α.Ε. Καραϊσκάκης: 1-0 (74′ Διαμαντόπουλος)

Διαγόρας – Απόλλων Λάρισας: 0-1 (52′ Αθανασιάδης)

Τρίκαλα – Ιωνικός: 2-3 (15’ πεν. Ριζογιάννης, 26’ Σκόνδρας- 62′ Ρόγε, 90′ Μάναλης, 90+ Κάστρο).

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις που είναι οι εξής:

Δόξα Δράμας – Ξάνθη ERTSPORTS

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Σάββας (Σερρών)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή ΕΡΤ 3

Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Δημόπουλος (Φλώρινας)

4ος: Πατεμτζής (Ηρακλείου).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(14ης αγώνες)

ΟΜΑΔΑ                ΓΚ.  Β.

Εργοτέλης              18-8  28

Λεβαδειακός          17-7  27

Διαγόρας                12-7  26

Ιωνικός                   18-13 25

Ξάνθη                     10-8  20

Παναχαϊκή             12-7  18

Χανιά                       8-8  18

Τρίκαλα                  12-13 15

Απόλλων Λαρ.          6-7 14

Δόξα Δράμας           7-21 11

Καραϊσκάκης           8-23 7

Ιεράπετρα                11-19 7

*Από ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, ΟΦ Ιεράπετρας, Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας και Ξάνθη.

 

Το νέο πρόγραμμα της 15ης στροφής

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Τετάρτη 17/03/2021

Ιωνικός – Διαγόρας (13:30 ERTSPORTS)

Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας (13:30 ERTSPORTS 5)

 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή (15:00 ERTSPORTS 2)

Εργοτέλης – Χανιά (15:00 ERTSPORTS 3)

Δόξα Δράμας – Τρίκαλα (15:00 ERTSPORTS 4)

Ξάνθη – Λεβαδειακός (15:30 ΕΡΤ 3)

 

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement