Connect with us

Μπάσκετ

Κ. Σακαλής:”Εχουμε μπει στο πνεύμα πλέον του πρωταθλήματος”

Published

on

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΝΕΠ Κώστας Σακκαλής με αφορμή πως μετράμε αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος,  επισημαίνει:

« Είναι πολύ σημαντικό ότι επισημοποιήθηκε η ημερομηνία επανέναρξης ώστε να ξεφύγουμε από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων. Από την μέχρι τώρα παρουσία όλων των κοριτσιών είναι ενδεικτικά σημάδια ότι έχουν μπει στο πνεύμα της όλης προσπάθειας όπου στόχος είναι να μπουν ακόμη πιο πολλά από τα νέα κορίτσια στο πνεύμα της γυναικείας ομάδας».
Από την πλευρά των αθλητριών η Αθήνα Ανδρουτσέλη επισημαίνει: « Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή ότι δόθηκε τελικά το πράσινο φως για επιστροφή στην δράση. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει συστηματικά με τις οδηγίες του Κώστα Σακκαλή και περιμένουμε την επανέναρξη για να τα καταφέρουμε και αγωνιστικά. Το κλίμα στην ομάδα παραμένει πολύ καλό».
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Πάντως από την κολυμβητική ομοσπονδία αναμένονται σήμερα οι αποφάσεις για τον ορισμό αγώνων για την Α1 Εθνική Κατηγορία ανδρών και γυναικών στα τέλη της εβδομάδας καθώς χθες έγινε τηλεδιάσκεψη της ομοσπονδίας με τα σωματεία.
Η Εθνική Γυναικών έχει υποχρεώσεις για το world league όμως πιστεύεται ότι θα ορισθούν κάποια από τα εξ αναβολής παιχνίδια όπως το ΝΕΠ-Λάρισα.
Είναι θετικό ότι τα κορίτσια του Κώστα Σακκαλή μπορούν να επιστρέψουν σε κανονικές συνθήκες μετά από ένα γεμάτο τρίμηνο προπονήσεων και να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement