Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Γ. Μπάρλος τα λέει με Αραβίδη και Πλιάτσικα

Published

on

Η διοίκηση της Παναχαϊκής θα εξετάσει το θέμα των Χρήστου Αραβίδη και Βασίλη Πλιάτσικα οι οποίοι στα τελευταία παιχνίδια είναι περισσότερο στα «πιτς» παρά μάχιμοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της εβδομάδας ο Γιώργος Μπάρλος θα επιχειρήσει να τα πει με τους δύο παίκτες για να δει από κοντά ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και πώς μπορεί να λυθεί ενόψει της συνέχειας χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.
ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ
Από εκεί και πέρα χαρούμενος και με το παραπάνω ήταν ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος με το τέλος του προχθεσινού αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας αφού είδε την ομάδα του να φτάνει στη νίκη ενώ έδωσε και τα συγχαρητήρια στο νέο τεχνικό Χρήστο Καραπίτσο.
Ο μεγαλομέτοχος μάλιστα λένε οι πληροφορίες πως σκέπτεται να πάει την Κυριακή στη Νίκαια για να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του, κάτι που αν συμβεί θα είναι και η 2η φορά φέτος. Η προηγουμένη ήταν στη Λάρισα όπου η Παναχαϊκή είχε νικήσει με 3-0. Με αυτή την κίνηση θέλει να στηρίξει τους κοκκινόμαυρους που θα δώσουν μάχη μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς και ο Ηρακλής Νύκταρης παρακολούθησαν προχθές το ματς της Παναχαϊκής από τα δημοσιογραφικά θεωρεία της Αγυιάς. Και οι δύο έμειναν εντυπωσιασμένοι κι είχαν θερμή χειραψία στην ανάπαυλα με τον Γιώργο Μπάρλο.

ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ
Στο μεταξύ, ο Μίλαν Τσίρκοβιτς θα απουσιάσει από τα 2 επόμενα παιχνίδια καθώς η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε προχθές ήταν η 7η στο φετινό πρωτάθλημα.
Παρότι δεν είναι παίκτης ισχύουν ακριβώς οι ίδιοι κανονισμοί και έτσι ο γενικός αρχηγός τιμωρείται με 2 αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο στο ματς με τον Ιωνικό αλλά και με την Δόξα Δράμας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement