Connect with us

Παναχαϊκή

Πολλά τα οφέλη για τη νίκη της Παναχαϊκής αλλά θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Πολλά οφέλη αποκόμισε η Παναχαϊκή από την προχθεσινή νίκη της επί του Απόλλωνα Λάρισας κατακτώντας 3 πολύτιμους βαθμούς αλλά το πιο σημαντικό είναι πως θα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή για να επιτευχθεί ο στόχος της 6άδας με την πατρινή ομάδα πάντως από χθες να είναι στην 6η θέση μετά το Χ που έφερε ο ΑΟ Χανιά.

Πάμε να δούμε τα βασικότερα οφέλη για τους κοκκινόμαυρους:
-Τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί που έχουν διπλό κέρδος αφού επετεύχθησαν απέναντι σε μια ομάδα που θα βρει απέναντί της στην περίπτωση των πλει-άουτ.
– Κέρδισε ψυχολογία αφού μετά από 4 ματς πέτυχε γκολ και επέστρεψε στις νίκες, κάτι που βοήθησε άπαντες.
-Κέρδισε σημαντικό χρόνο προκειμένου ο νέος τεχνικός να δουλέψει με την ομάδα και παράλληλα να αποθεραπευτούν οι τραυματίες. Μην ξεχνάμε πως αύτη την φορά δεν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη και έτσι υπάρχει 1 εβδομάδα που ο Καραπίτσος θα μπορεί να περάσει τη φιλοσοφία του.
-Στέλνει μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι ζωντανή για την μάχη της 6άδας και θα τα δώσει όλα σε κάθε ματς.
Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη όμως το σημαντικότερο είναι η ομάδα του Καραπίτσου να πατήσει πάνω σε αυτή τη νίκη και να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ-ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ «ΑΡΑΒΑ» ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ-ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ
Περιττό να πούμε πως η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμού ενόψει του Ιωνικού και ούτε λίγο ούτε πολύ είναι αμφίβολοι 5 παίκτες ενώ εκτός μάχης είναι ο Άλμπερτ Μπρους που πήρε κόκκινη κάρτα.
Συγκεκριμένα υπάρχει αγωνία για τον Αποστολόπουλο ο οποίος έκανε ακτινογραφία μετά το ματς και οι εκτιμήσεις μιλούν για ελαφρύ διάστρεμμα με τον παίκτη να ακολουθεί θεραπεία και τις πιθανότητες να μην είναι υπερ.
Επίσης με πρόβλημα αποχώρησε ο Αραβίδης ο οποίος σήμερα αναμένεται να υποβληθεί μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο πόδι του.
Από εκεί και πέρα ο Κουσκουνάς έχει πρόβλημα στο πόδι, ακολουθεί θεραπεία και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής προχθές. Είναι στο 50-50 αν θα προλάβει να είναι έτοιμος ενώ επιβαρυμμένος είναι και ο Ανάκογλου που δεν έχει πάρει ανάσες.
Ζήτημα υπάρχει και με τον Πλιάτσικα που ήταν εκτός και παρακολούθησε το ματς από τα δημοσιογραφικά θεωρεία ωστόσο για την δική του περίπτωση δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση.
ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος από την στιγμή που υπάρχουν και τόσα προβλήματα και μεσολαβεί μια ολόκληρη εβδομάδα μέχρι το επόμενο ματς, ο Χρήστος Καραπίτσος έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για να πάρουν ανάσες από τα συνεχόμενα ματς.
Έτσι χθες αλλά και σήμερα οι κοκκινόμαυροι θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους και από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ενόψει του Ιωνικού.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement