Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σπύρος Σκιαδαρέσης: Σημαίες παντού

Published

on

Πρόταση στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριο Φαρμάκη, ενόψει της εθνικής επετείου, αλλά και της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την  έναρξη της Επανάστασης, καταθέτει ο περιφερειακός σύμβουλος, της παράταξης «Δικαίωμα στην Πρόοδο, Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης.

Στην πρόταση αναφέρει ότι πρέπει η περιφερειακή αρχή να  κοινοποιήσει, όπως πράττει άλλωστε κάθε φορά που εορτάζουμε εθνική επέτειο, εγκύκλιο σημείωμα στους Δήμους αυτής και στις Ιερές Μητροπόλεις, προκειμένου να τοποθετηθούν ελληνικές σημαίες σε όλα τα δημόσια κτήρια και τους ιερούς ναούς, (όπου υπάρχουν να αντικατασταθούν με νέες), στους κεντρικούς δρόμους και πλατείες, με την επισήμανση: να παραμείνουν εκεί έως το τέλος τού έτους».

Σύμφωνα με τον κ. Σκιαδαρέση στην Πάτρα και όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις, υπάρχει η αντίστοιχη υποδομή στους φανοστάτες των κεντρικών δρόμων αλλά και αυτών τής εισόδου τής πόλης (βάσεις για λάβαρα, banners) κ.α.

«Οι γείτονές μας Τούρκοι «ευκαίρως ακαίρως» τοποθετούν παντού τις σημαίες τους, ακόμα και για μικρές γιορτές. Για εμάς τους Έλληνες, η έναρξη τής Επανάστασης δεν είναι κάτι μικρό. Είναι η ίδια μας η ελευθερία», αναφέρει  χαρακτηριστικά ο κ. Σκιαδαρέσης.

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement