Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Νικήτρια η Αναστασίου στην ΕΙΟ, εκλέχτηκαν οι Καλογερόπουλος-Γεωργόπουλος

Published

on

Νέο πρόεδρο έχει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία από προχθές το απόγευμα, τη Νίκη Αναστασίου η οποία αναδείχθηκε με 57 ψήφους έναντι 26 του Γιάννη Παπαδημητρίου και 25 του Λάζαρου Τσαλίκη.

Η κ. Αναστασίου η οποία ήταν επί σειρά ετών μέλος της ομοσπονδίας και γενική γραμματέας από το 2016 αναλαμβάνει τα ηνία μετά από μια δύσκολη περίοδο και τα όσα έγιναν μετά την καταγγελία της Μαρίας Μπεκατώρου.
ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Για τον ΙΟΠ πρώτευσε πανελλαδικά σε σταυρούς για το Δ.Σ. ο Πατρινός Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ενώ εκλέχθηκαν και οι: Στέφανος Χανδακάς, Ιωάννης Μπέης, Ιωάννης Μαρουλάκης, Ακριβή Αυλωνίτη, Γεώργιος Καμνής, Δημήτρης Χριστοφόρου, Γεώργιος Παπαστεφάνου, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, Ιωάννης Θεοδωρίδης, Χαράλαμπος Τσουκαλάς, Δημήτρης Σμέης, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος και ο Ιωάννης Καλατζής από τον συνδυασμό του Λάζαρου Τσαλίκη.
ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Ο ΚΩΝ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Στην Επιτροπή Ανοικτής θαλάσσης ήταν θριαμβευτική η επικράτηση της Εριφύλης Βαρδάκη, ενώ επανεκλέχθηκε πανηγυρικά και ο πρόεδρος του ΙΟΠ Κώστας Καλογερόπουλος (φωτο), θέση που είχε και στην προηγούμενη διοίκηση. Εξελέγησαν οι Μάρκος Λαμπρινάκης, Ευθύμιος Παλλαδινός, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, Μιχαήλ Τσατσόπουλος, Στέφανος Φερεκιάδης, Ιωάννης Συφαλέρας, Ιωάννης Καραμούζης, Ιωάννης Τερζενίδης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Σωτήριος Μενούνος, Ηλίας Γεωργιάδης, Ευστάθιος Τύρος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement