Connect with us

Αθλητισμός

Σέντρα στις 11 Απριλίου στην Γ’ Εθνική

Published

on

 

Όπως είχε αναφέρει εδώ και αρκετές ημέρες η «Γ» η επανέναρξη τους πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα γίνει την Κυριακή 11 Απριλίου.

Αυτό ανακοίνωσε χθες η ΕΕ της ΕΠΟ ενώ παράλληλα εγκρίθηκε και η τροποποιημένη προκήρυξη.

Δηλαδή οι ομάδες θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Με την ολοκλήρωσή του, οι πρώτοι κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν 2 ομίλους των 5 ομάδων (σύνολο 10 ομάδες) με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς: Όμιλοι 1-5 – Νότος: Όμιλοι 6-10) κι από εκεί θα βγουν δύο ομάδες από κάθε όμιλο (σύνολο 4 ομάδες) που θα πάρουν και την άνοδο.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η Ε.Ε. ΤΗΣ ΕΠΟ

Συγκροτήθηκε σε σώμα χθες η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όπως προέκυψε, νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ομοσπονδίας στη θέση του Αλέξη Δέδε, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου από την ΕΠΣ Αθηνών θα είναι αναπληρωτής πρόεδρος. Ο Στέλιος Αντωνίου από την ΕΠΣ Πέλλας θα είναι β’ αντιπρόεδρος ενώ ταμίας θα είναι ο Κλέαρχος Τζαφέρης από την ΕΠΣ Δ. Αττικής.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί νέο συμβούλιο έτσι ώστε να γίνει σύσταση των επιτροπών.

Εκεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ (φωτό) θα είναι πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων και της επιτροπής των Εθνικών ομάδων. Μάλιστα με πληροφορίες της «Γ» ακόμα τρία μέλη από την ΕΠΣ Αχαΐας θα μπουν στις επιτροπές.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement