Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η Γ. Μητρογιάννη πρόεδρος στην Ένωση Κριτών στίβου

Published

on

Η Πατρινή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας Γεωργία Μητρογιάννη επανεξελέγη για δεύτερη θητεία στην θέση της προέδρου στην Πανελλήνια Ένωση Κριτών στίβου.

Την πρώτη φορά είχε εκλεγεί στην τιμητική αυτή θέση το 2016 και επανεξελέγη πανηγυρικά. Εκλέκτορες είναι τα μέλη των Συνδέσμων Κριτών Κλασικού Αθλητισμού. Η Πάτρα που έχει φιλοξενήσει για πέντε συνεχόμενα χρόνια την κορυφαία διοργάνωση ανδρών-γυναικών το πανελλήνιο πρωτάθλημα διαθέτει μια πολύ σημαντική ομάδα Κριτών που κάθε χρόνο παίρνουν τα εύσημα από τους ιθύνοντες όλων των ομάδων

Στην τοποθέτησή της τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που με τίμησαν με την ψήφο τους και να αναλάβω για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία τα ηνία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασικού Αθλητισμού – Ε.Ο.Κ.Κ.Α., με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου δείξατε και πάλι. Εύχομαι να φθάσουμε την Ομοσπονδία στη θέση που της αρμόζει και της αξίζει! Στον στίβο δεν περισσεύει κανένας, πρέπει και επιβάλλεται να είμαστε όλοι μαζί για το καλό του στίβου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement