Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χαρδαλιάς από την Πάτρα: “Το κράτος είναι εδώ, σταθερότητα στην Αχαΐα, αλλά χρειάζεται προσοχή”(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

Στην Πάτρα και στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠΑ αφίχθη λίγο μετά τις 16.30 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Η επίσκεψη του αφορά την εποπτεία του νέου εμβολιαστικού κέντρου που ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Νέου Λιμένα.

Ο κύριος Χαρδαλιάς στάθηκε στην αναγκαιότητα να προχωρήσει ο εμβολιασμός, τονίζοντας πως τα εμβόλια και τα self test, αποτελούν το διαβατήριο προς την κανονικότητα.

Απηύθυνε έκκληση σε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, ενώ αναφερόμενος στην Πάτρα, τόνισε πως παρατηρείται σταθερότητα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο αν δεν προσέξουμε τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν.

Σε ερώτηση των ΜΜΕ για το εμβόλιο της Johnson and Johnson, δήλωσε πως είναι αναρμόδιος  για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ τόνισε πως στόχος είναι προς το τέλος Ιουνίου θα έχουμε φτάσει στους 6.000.000 εμβολιασμούς. Αναφορικά με το Πάσχα, τόνισε πως όλα τα δεδομένα θα αξιολογηθούν στην ώρα τους.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

 

Tην αναγγελία της λειτουργίας του νέου εμβολιαστικού κέντρου είχε κάνει ο ίδιος ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι θα διενεργούνται καθημερινά 900 εμβολιασμοί.

Το εν λόγω κέντρο θα λειτουργήσει με την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και του υγειονομικού δυναμικού με τη βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων εάν χρειαστεί.

Το νέο εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας θα λειτουργεί σε ένα κτίριο εμβαδού 3.100 τ.μ. δυτικά της πύλης εξόδου από τον ISPS και εντός της λιμενικής ζώνης.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, όπου και  θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για να ενημερωθεί και να δώσει οδηγίες ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement