Connect with us

Μπάσκετ

Η αποχώρηση του Αθηναίου από τον Προμηθέα αλλάζει τα πλάνα

Published

on

Η ξαφνική αποχώρηση του διεθνή γκαρντ Γιάννη Αθηναίου από τον Προμηθέα και η μετακόμισή του στην Μπιλμπάο -χθες πέταξε για Ισπανία- ενδέχεται να αλλάξει τα πλάνα της ομάδας σχετικά με τα μεταγραφικά για την επόμενη μέρα.

Εκτός από την διαφαινόμενη απόκτηση του Ρέι, υπήρχε σκέψη να αποκτηθεί ένας ακόμα ξένος που θα παίζει στις θέσεις «3» ή «4» όμως από την στιγμή που έφυγε ο Αθηναίου, ο Γιατράς σκέπτεται να κινηθεί για ξένο «1».
Βέβαια ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση ωστόσο εξετάζονται ξένοι παίκτες και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Σε ό,τι αφορά τον Αθηναίου, ο παίκτης με αφορμή την πρόταση από την ισπανική ομάδα ζήτησε να αποχωρήσει και το αίτημά του έγινε δεκτό άμεσα με την ΚΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία αναφέρθηκε στη λύση συμβολαίου.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ Προμηθέας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ Γιάννη Αθηναίου.
Ο οργανισμός του Προμηθέα θέλει να ευχαριστήσει τον αθλητή για τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο και για την συμβολή του στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του διαδρομής.
ΕΚΛΕΙΣΕ Ο Κ. ΡΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
Εξέλιξη υπήρξε το Σαββατοκύριακο στο θέμα της ενίσχυσης του Προμηθέα. Οι πληροφορίες λένε πως έκλεισε ο 27χρονος Αμερικανός Κέντρικ Ρέι ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και μάλιστα λέγεται πως έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.
Ο Αμερικανός γκαρντ τελειώνει τις υποχρεώσεις του στην Τουρκία στις 25 Απριλίου και την επόμενη μέρα αναμένεται στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά με την πατρινή ομάδα.
Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για να κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη αλλά πρώτα από όλα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η άφιξη του Ρέι θα είναι την προβλεπόμενη μέρα ή όχι.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement