Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(26/4)

Published

on

Κριός
H Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού είναι πιθανό να φέρει εκπλήξεις σε οικονομικές συμφωνίες, έσοδα αλλά και έξοδα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός! Είναι εξίσου πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν το ταμείο σου και όσο νωρίτερα τις διευθετήσεις τόσο το καλύτερο.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές με την αυριανή Πανσέληνο, η οποία είναι πιθανόν να δείξει πως κάποια πρόσωπα στέκονται εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Δίδυμοι
Είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις ή δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα είναι δύσκολο να πάρουν αναβολή. Προσπάθησε να μην αφήσεις δουλειές για τελευταία στιγμή, καθώς αυτό θα είναι υπονομευτικό και για τη διευθέτηση τους αλλά και για τη διάθεσή σου.

Καρκίνος
Είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα όσον αφορά φιλικές σχέσεις αλλά και κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, οι οποίες σου έχουν δημιουργήσει πίεση το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος δείχνει πως θα χρειαστεί να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε προσωπικές και φιλικές υποθέσεις, κάτι που δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Λέων
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα βρεθείς ανάμεσα στα «πρέπει» και στα «θέλω» και θα χρειαστεί να κρατήσεις ισορροπία, κάτι που δεν θα είναι εύκολο όμως είναι απαραίτητο. Ενδεχομένως να υπάρξουν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα γίνεται να πάρουν αναβολή.

Παρθένος
Η Πανσέληνος στις 27/4 φέρνει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου στο προσκήνιο και ανοίγει συζητήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα. Απόφυγε τις σπασμωδικές κινήσεις και τις έντονες αντιδράσεις -που θα είναι πολύ πιθανές για αυτές τις ημέρες- αν θέλεις να υπάρξει ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρχουν κάποια θέματα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εσωτερική ανησυχία και φαίνεται πως αυτά σχετίζονται με κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Η αυριανή Πανσέληνος σε καλεί να αφουγκραστείς τα συναισθήματα σου, καθώς αυτό είναι μία καλή αρχή για να περιορίσεις την ανησυχία σου.

Σκορπιός
Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων έρχεται στο προσκήνιο. Ίσως νιώσεις πως κάποια πρόσωπα δεν είναι τόσο φιλικά απέναντί σου ή δεν βλέπουν με καλό μάτι τις κινήσεις σου. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που θεωρείς πως είναι τοξικοί και επίλεξε με προσοχή αυτούς που θα έρθεις κοντά.

Τοξότης
Η καθημερινότητα και κάποιες δουλειές που τη συνοδεύουν δεν θα σε αφήσουν ούτε αυτή την εβδομάδα, μάλιστα φαίνεται πως ίσως χρειαστεί να αυξήσεις στην ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Η Πανσέληνος στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σου και ίσως να χρειαστούν κάποιες αναπροσαρμογές.

Αιγόκερως
Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Βέβαια την ίδια στιγμή φαίνεται πως ίσως υπάρχει μία ανησυχία, ακόμα και αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα που θα μπορούσαν να την υποστηρίξουν ή να την ενισχύσουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια για μία αισθηματική υπόθεση, που να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ζητήματα τα οποία αφορούν είτε τον επαγγελματικό τομέα είτε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και είναι αυτά που θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα σε βοηθήσουν να κλείσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Ιχθύες
Φαίνεται η επικοινωνία σου με τους άλλους θα επηρεαστεί από την αυριανή Πανσέληνο. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή να υπάρχουν ήδη κάποια ζητήματα που θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Η επικοινωνία και ο διάλογος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση τέτοιου είδους ζητημάτων που καλό θα είναι να μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται.

Ροή ειδήσεων

Advertisement