Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου για το διασυλλογικό αγώνα που θα γίνει το Σαββατοκύριακο

Published

on

Αντίστροφα μετρά η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου για τον διασυλλογικό αγώνα του Σαββατοκύριακου έχουν προγραμματιστεί ενέργειες σε πλήρη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει συμφωνηθεί από τον ΕΟΔΥ τη Γ.Γ.Α και τον ΣΕΓΑΣ, που θα καταστήσουν τον αγώνα ασφαλή από κάθε άποψη για τους αθλητές – αθλήτριες και όλους τους εμπλεκόμενους που θα παραβρεθούν στο Στάδιο (προπονητές, συνοδούς, κριτές και προσωπικό).

Για όλους αυτούς τους λόγους οι ιθύνοντες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. με ανακοίνωση τους ευχαριστούν:
1.Τη Δημοτική Αρχή της Πόλης μας, τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο για την παραχώρηση του Σταδίου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης το Παμπελοποννησιακού Σταδίου κ. Βασίλειο Ζώτο για την αγαστή συνεργασία και άμεση ανταπόκριση των αιτημάτων μας. Επίσης την Επιτροπή Διοίκησης της ΛΑΡ για την παραχώρηση του Προπονητηρίου «ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» όπου θα διεξαχθεί το αγώνισμα της σφυροβολίας.
2.Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, τον επόπτη του ΕΟΔΥ για την Αχαΐα κ. Χαρ. Μπακόπουλο όπως επίσης και την κ. Χαρά Μέγα –διοικητική υπάλληλο του ΕΟΔΥ Αχαΐας – για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για δημιουργία αποκλειστικού κλιμακίου ελέγχου rapid test των 170 περίπου αθλητών/τριών της Πάτρας σήμερα στο εξωτερικό χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου διευκολύνοντας έτσι στη λύση ενός προβλήματος ελέγχου αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των συμμετεχόντων αθλητών/τριών στους αγώνες.
Τέλος κάνουμε γνωστό προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους και γι’ αυτό παρακαλούμε τους λάτρεις του κλασικού αθλητισμού να μην ταλαιπωρηθούν ερχόμενοι στο Στάδιο γιατί δε θα τους επιτραπεί η είσοδος λόγω των μέτρων της Πανδημίας του covid 19.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement