Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Εξόρμηση» στις παραλίες Η Τ.Κ. Αλισσού και ο Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» σε συνεργασία με τη δημοτική Αρχή καθάρισαν τις ακτές

Published

on

Έτοιμες να υποδεχτούν τους πρώτους λουόμενους είναι οι ακτές του Αλισσού, στις οποίες πραγματοποιήθηκε «εξόρμηση» χθες το πρωί.

Συγκεκριμένα, η Τοπική Κοινότητα και ο Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» σε συνεργασία με τη δημοτική Αρχή Δυτικής Αχαΐας, η οποία διέθεσε μηχανήματα προχώρησαν σε εκτεταμένο καθαρισμό, καθώς εκτός από την απομάκρυνση των ξερών καλαμιών και των σκουπιδιών, έγινε και «εξομάλυνση» της παραλίας μετά τον χειμώνα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τοπική Κοινότητα «καθαρίστηκαν και φέτος οι παραλίες μας, μέσα σε άριστη συνεργασία Δήμου και Κοινότητας, από τα πολλά καλάμια και ότι άλλο υπήρχε.
Καθαρίστηκαν ως επί το πλείστον εκεί που είχαν πρόσβαση τα μηχανήματα του Δήμου.
Ευχαριστούμε πολύ : α) την αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων και τον αντιδήμαρχο Κυριάκο Ορλώφ για τα μηχανήματα, β) την αντιδημαρχία καθαριότητας , τον αντιδήμαρχο Άγγελο Καραντζά, το προϊστάμενο Ανδρέα Ράθωση τόσο για το μηχάνημα, όσο και για το προσωπικό που πρόσφερε τις υπηρεσίες του.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ : Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης TREE BAR καθάρισε με δικό του μηχάνημα, ότι από την παραλία του αναλογεί.
Πρέπει και εμείς με τη σειρά να προσέχουμε την παραλία».

Ροή ειδήσεων

Advertisement