Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο Προμηθέας με την πλάτη στο τοίχο, αντιμετωπίζει σήμερα (20.00) εκτός το Περιστέρι με στόχο την ισοφάριση

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Προμηθέα θα αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ (20.00- ΕΡΤ-3) το Περιστέρι για το 2ο παιχνίδι της α΄ φάσης της πλέι-οφ της basketleague και μοναδικός στόχος της είναι η νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά.

Η πατρινή ομάδα μετά την ήττα στο 1ο παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα είναι πίσω με 1-0 και θέλει πάση θυσία να πάρει τη νίκη, ειδάλλως θα αποκλειστεί από την συνέχεια και θα αποχαιρετήσει πρόωρα τη σεζόν.
Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας στη συνέντευξη τύπου, ο Προμηθέας ήταν ανέτοιμος κυρίως πνευματικά και σε αυτό το κομμάτι δούλεψε χθες ο Πατρινός τεχνικός ώστε να μεταμορφώσει τους παίκτες του.
Η αλήθεια είναι πως οι πορτοκαλί βρέθηκαν στην πλειοψηφία τους σε κακή μέρα όμως αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να ξανασυμβεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν ο Προμηθέας δείξει το πραγματικό του πρόσωπο μπορεί να πάρει τη νίκη και όλα να κριθούν στην Πάτρα και έτσι το σημαντικότερο είναι η εμφάνιση των παικτών του Μάκη Γιατρά.
Βέβαια από την άλλη υπάρχει και το Περιστέρι που πραγματικά προχθές έκανε εξαιρετική εμφάνιση και θα τα δώσει όλα προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση των πλέι-οφ.
«Η ομάδα ήταν ανέτοιμη πνευματικά και αυτό έχουμε προσπαθήσει να αλλάξουμε» είπε ο Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: «Αν πραγματικά θέλουμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε θα το δείξουμε την Παρασκευή το βράδυ».
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χθες με μεσημεριανή προπόνηση στο «Τόφαλος» και τον Μάκη Γιατρά να δουλεύει με τους παίκτες του σε όλους τους τομείς.
Μετά το τέλος της προπόνησης, η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα όπου και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Τα μέλη της αποστολής αποτελούν οι εξής: Τζιάν Κλαβέλ, Τζεριάν και Τζεράι Γκραντ, Λούντζης, Ν. Μπαζίνας, Τανούλης, Βασιλείου, Κουρουπάκης, Γιαννόπουλος, Χριστοδούλου, Φορντ, Αγκμπελίζ, Δ. Αγραβάνης και Γ. Αγραβάνης.
• Το σημερινό παιχνίδι έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι Αναστόπουλος Π.-Ανδρικόπουλος-Παντελίδης (Τεφτίκης).
• Στο άλλο σημερινό παιχνίδι: 17.00 Ιωνικός Ν.-Παναθηναϊκός Παναγιώτου-Αναστόπουλος Α.-Τσολάκος. Οι «πράσινοι» νίκησαν προχθές τον Ιωνικό, προηγούνται με 1-0 στη σειρά και αν κερδίσουν και σήμερα, θα πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement