Connect with us

Βόλεϊ

Ο Κόροιβος Αμαλ. ανακοίνωσε την παραμονή του Δ. Κόζη

Published

on

Όπως τα είχαμε γράψει στη «Γ» εδώ και μέρες, η διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας, ανακοίνωσε χθες την παραμονή του Δημήτρη Κόζη για τη νέα περίοδο και δείχνει πως διατηρεί τον βασικό κορμό από την περσινή σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κόζη.
Η εμπειρία του Δημήτρη είναι γνωστή και η παρουσία του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία ελπίζουμε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.
Ο Δημήτρης Κόζης είναι αθλητής με πολύ μεγάλη παρουσία στην volley league, έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ΕΑΠ, την ΑΕΚ, την Παναχαϊκή και αρκετές ακόμα πατρινές ομάδες.
Δημήτρη, η μεγάλη οικογένεια του Κόροιβου σε καλωσορίζει για μια ακόμα χρονιά και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς».
ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ
•Σήμερα λήγει η διορία για τα σωματεία της Πελοποννήσου ώστε να δηλώσουν συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τις πληροφορίες να λένε πως αρκετά έχουν δηλώσει και έτσι πάμε για δράση σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.
•Η προπονήτρια της ΕΑΠ Έλενα Καγιαλή έχει ξεκινήσει τις επαφές με τις αθλήτριες του περσινού ρόστερ και σύντομα θα έχουμε νεότερα για το τι μέλλει γενέσθαι στο γυναικείο τμήμα τη νέα χρονιά.
•Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Πατρών θα γίνει προσπάθεια να μείνει ο βασικός κορμός και να υπάρξουν 1-2 προσθήκες όμως επί της ουσίας ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει μετά τα αναπτυξιακά και για αυτό την Παρασκευή έκλεισε φιλικό παιχνίδι με την ΠΓΕ.
•Μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα έχουμε εξελίξεις για την μορφή που θα έχουν τη νέα χρονιά οι κατηγορίες preleague και Α2 Εθνική με τον ΑΟ Αιγιαλέων να τηρεί στάση αναμονής.
•Παρότι η πανδημία έχει «παγώσει» πολλά πράγματα, εν τούτοις μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της ΕΟΠΕ, θα γίνουν δύο τουρνουά στην ευρύτερη περιοχή. Το ένα είναι στην Πάτρα (2-4 Ιουλίου στο patrasbeach house) και το άλλο στη Ναύπακτο (23-25 Ιουλίου). Τώρα που είπαμε patrasbeach house, πολλές αθλήτριες της ΕΑΠ και του Απόλλωνα σχεδόν καθημερινά παίζουν αγώνες και ξεδίνουν μετά την κλεισούρα του χειμώνα που δεν έπιασαν μπάλα.
•Στον Κόροιβο Αμαλιάδας υπάρχει διάθεση για σπουδαία πράγματα την νέα χρονιά και όπως λέγεται η παραμονή των Λιβαθηνού-Κόζη, φαίνεται να είναι μόνο η αρχή…
•Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για την επόμενη ομάδα του Νίκου Ντόντη ο οποίος έχει στα χέρια του ήδη 1-2 προτάσεις αλλά κάτι περιμένει…
Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement