Connect with us

Βόλεϊ

Το Σαββατοκύριακο σχολή Διαιτησίας Beach Volley

Published

on

Το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Πελοποννήσου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως το Σαββατοκύριακο θα διοργανωθεί σχολή για νέους διαιτητές άμμου (Beach Volley) προκειμένου να βρεθούν νέα πρόσωπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι, θα διεξαχθεί σχολή για νέους Διαιτητές Πετοσφαίρισης Άμμου (Beach Volley) διαδικτυακά, Σάββατο και Κυριακή 5-6 Ιουνίου 2021 (το ακριβές πρόγραμμα με τις ώρες της σχολής θα ανακοινωθεί έγκαιρα).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ν’ αποστείλουν ένα απλό κείμενο στο e-mail: [email protected] του συνδέσμου, το οποίο θα θεωρηθεί και ως Αίτηση Συμμετοχής, που να αναφέρει ότι: Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στη συγκεκριμένη σχολή διαιτησίας Πετοσφαίρισης Άμμου, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο και την Κυριακή 5-6 Ιουνίου 2021.
Η αποστολή του κειμένου που θα δηλώνει την πρόθεση συμμετοχής σας, στη διαδικτυακή σχολή διαιτησίας Πετοσφαίρισης Άμμου, θα πρέπει να γίνει από το προσωπικό σας e-mail, στο οποίο μερικές ώρες πριν ξεκινήσει η σχολή, θα σταλεί το link, το οποίο θα σας επιτρέψει να μπείτε στο δωμάτιο του καθηγητή και να παρακολουθήσετε τη σχολή».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement