Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Από την 1η Ιουνίου επαναλειτουργεί το δρομολόγιο Πάτρα – Σάμη – Πισαετός

Published

on

Το δρομολόγιο καθημερινά από τη Σάμη ξεκινά στις 10.30 το πρωί και από την Πάτρα στις 14.15 το μεσημέρι

Ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία της η γραμμή Πάτρα – Κεφαλονιά – Ιθάκη, από την Levante Ferries Group συνδέοντας την αχαϊκή πρωτεύουσα με τα νησιά του Ιονίου.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για το επιβατικό κοινό της Πάτρας και άλλων περιοχών, οι οποίοι θα μπορούν να ταξιδέψουν από το λιμάνι σε Κεφαλονιά και Ιθάκη για να απολαύσουν είτε τις καλοκαιρινές τους διακοπές είτε Σαββατοκύριακα, ενώ σημαντική είναι και η εξυπηρέτηση για τους μόνιμους κατοίκων των δύο αυτών νησιών.

Από την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021 μετά από σχεδόν πέντε μήνες, σφύριξε το πλοίο που εκτελεί τα δρομολόγια από το λιμάνι της Πάτρας για το λιμάνι της Σάμης Κεφαλονιάς καθώς και για τον Πισαετό της Ιθάκης.

Το δρομολόγιο από Ιθάκη προς Σάμη θα ξεκινά στις 9.45 το πρωί, ακολούθως στις 10.30 το πρωί από την Σάμη για Πάτρα ενώ αντίστοιχα από Πάτρα προς Σάμη το πλοίο θ’ αναχωρεί στις 14.15 το μεσημέρι με ώρα άφιξης στο λιμάνι της Σάμης στις 17.30.

Το πρόγραμμα δρομολογίων δύναται να τροποποιηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες της επιβατικής κίνησης, διευκρινίζει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

Όσο για τα εισιτήρια, το κανονικό (ανά επιβάτη) είναι 13,80€ και για τα παιδιά (5-10 ετών), Φοιτητικό, Αναπηρικό, Ν.Α.Τ., 6,90€.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement