Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ: «Σάρωσε» τα μετάλλια ο Ανδρέας Καραμπελιάς της Γαλήνης

Published

on

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων στο πινγκ-πονγκ με τον Αντρέα Καραμπελιά του Α.Ο.Α Γαλήνη, επίλεκτο αθλητή του Κλιμακίου Δυτ. Ελλάδας να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις «σαρώνοντας» στο πέρασμά του όλα τα μετάλλια!

 

Δανεικός για την φετινή χρονιά στον Δ.Α.Ο Ταύρου και μετά από ένα 4ήμερο αγώνων με ποσοστά επιτυχίας 91,67%, κατακτώντας 35 σετ και 436 κερδισμένους πόντους και μόλις 6 σετ χαμένα και 1 αγώνα από τους 17 όπου έδωσε συνολικά, ήταν ο μόνος αθλητής Παίδας που κρέμασε στο στήθος του και τα 3 μετάλλια των αγωνισμάτων όπου συμμετείχε, 2 χρυσά κι 1 αργυρό.

Πιο αναλυτικά, 1η Θέση και χρυσό στο Ομαδικό του Πανελληνίου με την ομάδα του Δ.Α.Ο Ταύρου και συμπαίχτες τους Αλεξόπουλο Αλέξανδρο και Κερασίδη Ηρακλή, 1η Θέση και χρυσό στο διπλό με συμπαίχτη τον Κατσαπρακάκη Μάριο του Α.Ο Αγ. Θωμά Παράδεισου Μαρουσίου και τέλος, το Ασημένιο και την 2η Θέση στο ατομικό.

Σημειώνετε επίσης πως ο Ανδρέας Καραμπελιάς θα είναι ένας από τους αθλητές που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων τις προσεχείς μέρες.

Η διοίκηση της Γαλήνης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την τριπλή αυτή επιτυχία του Αντρέα Καραμπελιά. «Συγχαρητήρια, καλή επιτυχία στους προσεχείς αγώνες και να είναι η αρχή πολλών επιτυχιών», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement