Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(22/6)

Published

on

Κριός
Αυτές τις ημέρες τα οικογενειακά ζητήματα καθώς και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν το σπίτι θα έχουν προτεραιότητα για εσένα. Ένα ευχάριστο νέο αυτής της εβδομάδας είναι πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 23/6 και έτσι θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις δουλειές, υποχρεώσεις αλλά και το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Ταύρος
H εβδομάδα ξεκίνησε πολύ ευνοϊκά. Αυτό από τη μία θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου και από την άλλη θα σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες είτε φιλικές είτε προσωπικές είτε κοινωνικές. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 θα «ξεκολλήσουν» κάποιες οικονομικές υποθέσεις.

Δίδυμοι
Από τη νέα του θέση ο Ήλιος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες με προοπτικές. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς στις 23/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα και την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Καρκίνος
H εβδομάδα ξεκινά με το Θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου που εγκαινιάζει επίσημα το μήνα των γενεθλίων σου. Θα είναι μία ιδιαίτερα θετική και τυχερή εβδομάδα για εσένα και για τους στόχους σου. Το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα έχεις τον τρόπο να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να μονοπωλείς το ενδιαφέρον των άλλων.

Λέων
Aυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετή εσωστρέφεια για τα δικά σου δεδομένα, όμως θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς συναισθήματα αλλά και να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα. Επίσης αυτές οι ημέρες είναι αρκετά ευνοϊκές για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, αρκεί να κρατάς «τα χαρτιά σου κλειστά» και να τα ανοίγεις μόνο εκεί που πρέπει.

 

Παρθένος
Θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σου ζωή, στις επαφές με φίλους αλλά και σε συλλογικές δραστηριότητες.Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με το Δία δείχνει πως μέσω κοινωνικών υποχρεώσεων και συναντήσεων θα υπάρξει ευκαιρία να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στις 23/6 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και θα βελτιώσει αισθητά την επικοινωνία και ιδιαίτερα το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ζυγός
Θα δημιουργηθούν ευκαιρίες σε επαγγελματικές υποθέσεις και εργασιακά ζητήματα. Αν έχεις δουλέψει αρκετά το προηγούμενο διάστημα πάνω σε ένα συγκεκριμένο project φαίνεται πως ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σου. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6 αρχίζεις ξανά να κάνεις σχέδια για κάποια ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και συναντήσεις που είχαν «μπει στον πάγο» το προηγούμενο διάστημα.

Σκορπιός
Αυτές οι ημέρες θα είναι αισιόδοξες για εσένα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εξελίξεις σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα, οι οποίες θα ενισχύσουν αυτή την καλή διάθεση. Στις 23/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και η νέα του «θέση» θα είναι καλύτερη για τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων αλλά και αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Τοξότης
Θα ξεκινήσει μία περίοδος που θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με το Δία θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο και δεν αποκλείεται να φέρει και μία καλή οικονομική συμφωνία. Από τα μέσα της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς κάθε είδους ζήτημα, να εκφράσεις τις απόψεις σου και να επικοινωνήσεις με τους άλλους, χωρίς παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Αιγόκερως
Από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα τις φέρει στο προσκήνιο. Είναι μία πολύ βοηθητική εβδομάδα για προσωπικές σχέσεις αλλά και για συνεργασίεςκαι θα διευθετήσεις καλύτερα τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Υδροχόος
Θα δώσεις μεγαλύτερη βάση στα θέματα της καθημερινότητας σου καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα τα κάνει ιδιαίτερα σημαντικά για εσένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα βγεις κερδισμένος από την ενασχόληση σου με εργασιακά θέματα και εργασιακά project, ενώ θα βελτιωθεί πολύ η επικοινωνία σου με τους άλλους.

Ιχθύες
Η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο και οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν θα συμβάλουν σε αυτό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως είναι μία πολύ βοηθητική εβδομάδα ιδιαίτερα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.Θα βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά και να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement