Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Μειώνονται οι νοσηλείες ασθενών covid-19

Published

on

Μονοψήφια για ένα ακόμα 24ωρο παραμένει η Αχαΐα, καθώς χθες ανακοινώθηκαν επτά νέα κρούσματα, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία άλλα πέντε, σε σύνολο 520 μολύνσεων σ’ όλη την επικράτεια.

Από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκε ότι οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 ανήλθαν στους 14, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.595 θάνατοι. Όσον αφορά στον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ήταν 271.

39 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ
Μειώνεται και ο αριθμός των νοσηλειών στην Πάτρα. Χθες στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 15 ασθενείς στην Κλινική και άλλοι 10 στην ΜΕΘ, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Αγιος Ανδρέας» 8 στην Κλινική και 6 στη ΜΕΘ.

2 ΘΕΤΙΚΑ ΧΘΕΣ

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό από την 6η ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ. Χθες διενεργήθηκαν 135 τεστ στο Επιμελητήριο και βρέθηκαν δύο θετικά, ενώ στην πλατεία Πυροσβεστείου ελήφθησαν 29 δείγματα και όλα ήταν αρνητικά.
Σήμερα, προγραμματίζονται τεστ στο Επιμελητήριο Αχαΐας (8:30-20:30) και στην πλατεία Αγίας Σοφίας (κατά τις ώρες 9:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό, ενώ σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν τα στελέχη του ΕΚΑΒ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement