Connect with us

Μπάσκετ

Προμηθέας: Σύντομα Δ.Σ. για να παρθούν αποφάσεις για προπονητή

Published

on

 

 

Το θέμα προπονητή είναι το υπ αριθμόν ένα θέμα στην ατζέντα της διοίκησης του Προμηθέα αλά δεν φαίνεται  να αργεί πολύ η μέρα που θα παρθούν αποφάσεις  για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Μάκη Γιατρά.

Μετά από επαφές που έγιναν με υποψηφίους προπονητές, οι πληροφορίες λένε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ύπαρξη Δ.Σ. στην ΚΑΕ όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις αφού και στην Πατρινή ομάδα δεν θέλουν το θέμα να καθυστερήσει.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι προπονητές που έχουν γίνει επαφές και έχουν μιλήσει  με τους ανθρώπους του Προμηθέα είναι ο Ισπανός Γιοσεπ Μπεροκαλ, ο Λιθουανός Μακ Σαβιτς και ο Ηλίας Ζούρος ο οποίος εργάζεται στην Εθνική Γεωργίας ωστόσο μπορεί να δουλέψει και σε σύλλογο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτοί που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι ο Μακ Σαβιτς και ο Ζούρος που έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία χωρίς όμως να αποκλειστεί και κάποια κίνηση έκπληξη της τελευταίας στιγμής αφού προτείνονται προπονητές.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα προπονητή αναμένεται να έχει τελειώσει την επόμενη εβδομάδα ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο όπου αναμένεται να είναι αλλαγμένη κατά πολύ αφού θα μείνουν λίγοι παίκτες.

Η ΚΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Προμηθέα εξέδωσε ανακοίνωση με τη οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Χάρη Γιαννόπουλου στην 12αδα της Εθνικής που θα αγωνιστεί στο Προοολυμπιακου τουρνουά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Σημαντική διάκριση για τον forward του Προμηθέα, Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στην τελική δωδεκάδα του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Ρικ Πιτίνο. Έτσι λοιπόν, ο αθλητής του συλλόγου μας θα ταξιδέψει μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς μας στον Καναδά για το Προολυμπιακό τουρνουά (30/6 – 4/7), με στόχο φυσικά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο Γιαννόπουλος θα αγωνιστεί σε ένα μεγάλο τουρνουά με την εθνική ανδρών, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Προμηθέα, καθώς και τις καλές του εμφανίσεις στο τουρνουά «Ακρόπολις» με τη «γαλανόλευκη».

Οι υπόλοιποι διεθνείς πλην του Γιαννόπουλου που θα ταξιδέψουν στον Καναδά είναι οι: Σλούκας, Καλάθης, Κατσίβελης, Λαρεντζάκης, Ρογκαβόπουλος, Κασελάκης, Χρυσικόπουλος, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Κ. Αντεντοκούνμπο και  Καββαδάς.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/06, 02.05) στη «Victoria Memorial Arena», με πρώτο αντίπαλο της «γαλανόλευκης» τον οικοδεσπότη Καναδά. Η ελληνική αποστολή αναχώρησε αεροπορικώς για το Άμστερνταμ, από όπου θα «πετάξει» στη συνέχεια για το Βανκούβερ. Από εκεί θα αρχίσει το τελευταίο στάδιο του ταξιδιού και ακτοπλοϊκώς θα μεταβεί στον τελικό προορισμό, καθώς η Βικτώρια βρίσκεται στο Νησί του Βανκούβερ, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Π. ΚΟΓΚΟΣ

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement