Connect with us

Μπάσκετ

Αναμονή στον Προμηθέα για προπονητή, το πιθανότερο πως δεν θα είναι Έλληνας

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Υπομονή θα κάνουν οι φίλοι του Προμηθέα για να πληροφορηθούν το νέο προπονητή της ομάδας καθώς ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Μάκη Γιατρά.

Πράγματι στο προχθεσινό Δ.Σ. έγινε συζήτηση για το θέμα προπονητή, αναλύθηκαν διάφορα δεδομένα για τους υποψηφίους με τους οποίους έχουν γίνει επαφές ωστόσο δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα έχουμε εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα.
Το θέμα πιθανότατα πάει για την επόμενη και αυτό δείχνει πως δυο τινά συμβαίνουν.
Το ένα πως στην πατρινή ομάδα δεν έχουν πειστεί με τις επαφές που έχουν κάνει με τους υποψήφιους και το άλλο πως κάτι συγκεκριμένο περιμένουν από κάποιον προπονητή που ενδεχομένως δεσμεύεται αυτή την στιγμή.
Αυτό πάντως που λέει το ρεπορτάζ της «Γ» είναι πως κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, ο νέος προπονητής θα είναι από την ξένη αγορά καθώς και το θέμα του Ηλία Ζούρου, δύσκολα θα προχωρήσει για διάφορους λόγους.
Έτσι το πιθανότερο είναι πως ο νέος «καπετάνιος» θα είναι ξένος με την περίπτωση του Λιθουανού Μακ Σαβιτς να είναι ψηλά στην λίστα αλλά να μην είναι η μοναδική καθώς επαφές έχουν γίνει και με άλλους με τα μεταγραφικά θέματα να έχουν μπει προς το παρόν στην άκρη.
ΣΤΟ 2ο ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»
Στο μεταξύ, η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Eurocup της νέας σεζόν και γνωστοποίησε τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης. Ο Προμηθέας τοποθετήθηκε στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Συνολικά θα συμμετάσχουν 20 ομάδες, που θα χωριστούν σε δύο Oμίλους, όπου θα δοθούν 18 παιχνίδια στην κανονική περίοδο, από την οποία θα περάσουν οι 16 ομάδες στη φάση των play-offs, ενώ η κλήρωση έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουλίου.
• Όπως ανακοινώθηκε χθες ο Χρήστος Σερέλης που οδήγησε το Λαύριο στην κορυφαία διάκριση της ιστορίας του, την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της τελικής βαθμολογίας της Basket League, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-21! Ο 47χρονος κόουτς επικράτησε με ποσοστό άνω του 50% σε όλες τις ψηφοφορίες των Αwards 2020-21.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement