Connect with us

Βόλεϊ

Αγγελόπουλος: «Η συμμετοχή του κόσμου έστειλε μήνυμα»

Published

on

Διάθεση για να κάνουν πολλά πράγματα υπάρχει στη νέα διοίκηση του ΣΕΠΠΕ όπου θυμίζουμε πως υπάρχει Πατρινό «χρώμα» από την παρουσία του Αρη Αγγελόπουλου που είναι ο νέος γενικός γραμματέας του συνδέσμου.

Η «Γ» μετά την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. ζήτησε ένα σχόλιο από τον Πατρινό Αρη Αγγελόπουλο ο οποίος δήλωσε: «Προσωπικά θέλω να συγχαρώ όλους όσους έθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές του Συνδέσμου και φυσικά όλους όσους εκλέχθηκαν. Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές που ψήφισαν από όλη την Ελλάδα φθάνοντας τη συμμετοχή στις εκλογές στο 95% των μελών του Συνδέσμου.
Με την ψηφοφορία και με τα αποτελέσματα στέλνεται ένα ισχυρό μήνυμα αλλά και αναδεικνύεται πως ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης συνεχίζει να είναι συμπαγής και να στοχεύει στην προώθηση του αθλήματος μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας των μελών του, μέσω συνεχούς προβολής της ταυτότητας του προπονητή Πετοσφαίρισης και φυσικά δίχως νικητές και ηττημένους από την εκλογική διαδικασία. Έχουμε δουλειά μπροστά μας στο Σύνδεσμο και είμαστε όλοι έτοιμοι να προσφέρουμε».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement