Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΝΟΠ από τα παλιά, με τρεις νίκες πηγαίνει αηττητος στη τελική φάση της Α2 Εθνικής

Published

on

ΝΟΠ από τα παλιά ήταν η ομάδα πόλο που είδαμε αυτό το διήμερο στην Πάτρα. Οι «δαίμονες» με πολύ καλές εμφανίσεις πέτυχαν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και πήραν την 1η θέση του ομίλου στη β΄ φάση της Α2 Εθνικής που τους έδωσε το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λαμπάτου θα συμμετάσχει στην τελική φάση όπου θα δώσουν το «παρών» 8 ομάδες και οι 2 πρώτες θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α1 Εθνική, ένας στόχος που είναι στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων του ΝΟΠ.
Κομβικό ματς για την πρόκριση ήταν αυτό που έγινε χθες το πρωί. Ο ΝΟΠ αν και δυσκολεύτηκε, νίκησε με 11-10 την Ηλιούπολη και με το 2-2 είχε κλειδώσει από το πρωί την πρόκριση.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο φινάλε με γκολ του Ανδρικόπουλου στο τέλος και διαμόρφωσε το 11-10.
Παρόλα αυτά η ιστορική ομάδα με νέα καλή εμφάνιση νίκησε χθες με 16-6 τον Μίλωνα με τον Λαμπάτο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες-ξεχώρισε ο Αν. Μπιτσάκος που πέτυχε 8 γκολ και έκανε ρεκόρ- και τον ΝΟΠ να φτάνει εύκολα στο 3 στα 3.
ΛΑΜΠΑΤΟΣ: «ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΝ 2ο ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ»
Μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής του ΝΟΠ, Βασίλης Λαμπάτος, τόνισε: «Πετύχαμε και τον 2ο στόχο μας που ήταν να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας και στη 2η φάση και αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες για την προσπάθειά τους αλλά και τη διοίκηση για την δική της στήριξη.
Μπορεί να έχουν προκύψει κάποια προβλήματα αλλά θα πάμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».
ΝΟΠ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: 11-10
Τα 8λεπτα: 3-3, 2-0, 1-2, 2-2.
Σκόραραν για το ΝΟΠ οι: Κανελλόπουλος 2, Πασσάς 2, Πολλάτος 2,Μπιτσάκος 1,Γκότσης 2, Ανδρικόπουλος 1, Γεωργαράς 1.
ΝΟΠ-ΜΙΛΩΝΑΣ: 16-6
Τα 8λεπτα: 3-5, 2-11, 1-3, 0-7.
Σκόραραν για το ΝΟΠ οι Α. Μπιτσάκος 8, Γεωργαράς 2, Γουρδούπης 1, Γκότσης 11, Κωνσταντακόπουλος 1, Ανδρικόπουλος 1, Καραΐσκος 11, Νεγκίζ 1.

Ροή ειδήσεων

Advertisement