Connect with us

Αθλητισμός

Γυναίκες και Σγούρας πορεύονται μαζί

Published

on

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων ο έμπειρος τεχνικός Δημήτρης Σγούρας.

Οι «πορτοκαλί» συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και ήδη η διοίκηση μαζί με το τεχνικό επιτελείο που αποτελείται από τον Σγούρα, τον Καραβία και την Ανδρουτσοπούλου καταστρώνει τα σχέδιά της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό Δημήτρη Σγούρα ο οποίος ευχαρίστησε τους δύο συνεργάτες του για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία που είχαν αλλά και τη διοίκηση της γυναικείας ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά ανέφερε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Αναστάσιο Καραβία και Γιώτα Ανδρουτσοπούλου για την άψογη συνεργασία. Είναι μια δύσκολη περίοδος λόγω covid για αυτό και θα πρέπει να προσέχουμε όλοι για να απολαμβάνουμε αυτό που αγαπάμε με ασφάλεια. Όσο για την καινούργια χρονιά οι στόχοι είναι να μείνει το ρόστερ όλο και να κάνουμε κάποιες προσθήκες. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement