Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(26/7)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα (28/7) και από τη νέα του θέση είναι πιθανό να δημιουργήσει μία ένταση μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων! Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να δημιουργηθεί ένας έξτρα ενθουσιασμός στην επικοινωνία σου με τους άλλους αλλά και στη διάθεση να φλερτάρεις!

Ταύρος
Στις αρχές της εβδομάδας ο Ερμής θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις αρκετές υποχρεώσεις, οι οποίες σχετίζονται είτε με την οικογένεια είτε με το σπίτι. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στο τέλος της εβδομάδας η ενέργειά σου ολοένα και θα αυξάνεται κάτι το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι

Από τη νέα του θέση ο Ερμής θα σε «ενώσει» περισσότερο με τους άλλους και θα ενδυναμώσει τις σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση είναι πολύ βοηθητικός για να λυθεί μία παρεξήγηση με ένα συγγενικό ή φιλικό σου πρόσωπο.

 

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα και να τακτοποιήσεις θέματα τα οποία αφορούν το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο. Οι περισσότερες συζητήσεις θα σχετίζονται με τα έσοδα, τα έξοδα και πράγματα που θέλεις να κάνεις στο εγγύς μέλλον και χρειάζονται αποταμίευση!

Λέων
Μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς στις 28/7 ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο! Από τη νέα του θέση θα σου χαρίσει ευγλωττία, επικοινωνιακή άνεση και μία διάθεση η οποία θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδας λίγο πριν ο Άρης εγκαταλείψει το ζώδιό σου θα σχηματίσει μία αντίθεση με το Δία ο οποίος βρίσκεται ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου.

Παρθένος
Ααυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να εκνευρίζεται αρκετά σε περίπτωση που συναναστραφείς με ανθρώπους οι οποίοι μιλούν χωρίς να έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν. Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 θα ενισχύσει το σενάριο της «απόστασης», καθώς φαίνεται πως θα δημιουργήσει εσωστρέφεια.

 

Ζυγός

Θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα σου δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους προς τα σχέδια, τις σκέψεις, αλλά και κάποιους στόχους που έχεις για το επόμενο διάστημα. Ο φιλικός περίγυρος τονίζεται με τη νέα θέση του Ερμή και είναι πάρα πολύ πιθανό να αυξηθούν και οι προσκλήσεις από φίλους!

Σκορπιός

Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην έκφραση των ιδεών, των απόψεων αλλά και στις διευθετήσεις που αφορούν ζητήματα της δουλειάς. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα ανοίξει το πεδίο δράσης σου κάνοντας το πιο συλλογικό.

Τοξότης
Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προϋποθέσεις για εσένα, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 δείχνει πως ευνοούνται ιδιαίτερα συναντήσεις, επαφές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Στο τέλος ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει ένα έκρυθμο κλίμα είτε στη δουλειά είτε με αφορμή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Αιγόκερως
Είναι μία εβδομάδα που θα σου προσφέρει ευκαιρίες για ενδοσκόπηση και περισυλλογή, καθώς η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 28/7 θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Ακόμα θα βοηθήσει και στη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων καθώς θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες!

Υδροχόος
Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με κάποιους συνεργάτες σου αλλά και με το σύντροφό σου και να αφήσετε πίσω θέματα τα οποία σας είχαν απομακρύνει. Η νέα θέση του Ερμή είναι κατάλληλη για να έχεις μία αρχική επικοινωνία σχετικά με μία νέα συνεργασία, καθώς θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες για συζητήσεις τέτοιου τύπου.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δώσεις προτεραιότητα σε κάποιες δουλειές οι οποίες αφορούν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 ενισχύει το παραπάνω σενάριο. Αυτές οι ημέρες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων φαίνεται πως θα περάσουν πάρα πολύ γρήγορα για εσένα!


Ροή ειδήσεων

Advertisement