Connect with us

Μπάσκετ

Στον Προμηθέα ξεκαθαρίζει για Αγραβάνη-Χρυσικόπουλο

Published

on

Πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης ή όχι του Λίνου Χρυσικόπουλου στον Προμηθέα ο οποίος έχει κάνει επίσημη πρόταση στον παίκτη και περιμένει την απάντησή του.

Η πατρινή ομάδα θυμίζουμε πως θα κρατήσει και τον Δημήτρη Αγραβάνη και θέλει να πάρει και τον Χρυσικόπουλο για να είναι πολύ δυνατή στην θέση «4» και να έχει αξιόλογες επιλογές ώστε να βγάλει την χρονιά η οποία θα έχει απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη ειδικά με το φετινό Eurocup που έχει μίνιμουμ 18 αγώνες.
Ο Προμηθέας θέλει το θέμα του Χρισικόπουλου να τελειώσει τα επόμενα 24ωρα ώστε σε περίπτωση αρνητικής κατάληξης να εξετάσει άλλες περιπτώσεις, κυρίως από την ξένη αγορά αφού στην Ελλάδα δύσκολα θα βρεθεί άλλη αξιόπιστη λύση στη θέση «4».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ, ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
Στα άλλα μεταγραφικά θέματα, οριστική είναι και η απόκτηση του Νίκου Γκίκα ο οποίος μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του στην Πάτρα.
Έτσι με την απόκτηση Γκίκα, τελειώνουν οι προσθήκες από την Ελλάδα και το βάρος έχει πέσει στις ΗΠΑ όπου η ομάδα ψάχνει για τρεις ακόμα παίκτες.
Γράψαμε χθες πως ο Κασιμίρο ψάχνει οπωσδήποτε ένα ακόμα «3άρι» και ένα «5άρι» που θα κάνει δίδυμο με τον Γκραντ ώστε ο Προμηθέας να είναι πολύ δυνατός κάτω από τη ρακέτα.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν και σύντομα θα γίνουν επίσημες προτάσεις ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.
Στόχος είναι μέχρι τις 10-12 Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ ώστε οι νέοι παίκτες να είναι στην Πάτρα μετά το Δεκαπενταύγουστο και να πιάσουν δουλειά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement