Connect with us

Μπάσκετ

Τρεις μόνο οι “παλιοί” παίκτες του Προμηθέα – Έχει αρκετή δουλειά ο τεχνικός του Προμηθέα Λ. Κασιμίρο

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Σε φουλ ρυθμούς έχει μπει η ομάδα του Προμηθέα η οποία χθες έκανε τη δεύτερη προπόνηση στην προετοιμασία της και καθημερινά ανεβάζει στροφές ώστε να αποκτήσει ταυτότητα αλλά και χημεία που είναι απαραίτητη καθώς μιλάμε για ένα σχεδόν καινούργιο ρόστερ.

Άλλωστε από την ομάδα της περιόδου 20-21, μόνο τρεις είναι οι έμπειροι παίκτες που συνεχίζουν και τη νέα σεζόν, ο Τζεράι Γκραντ, ο Χάρης Γιαννόπουλος και ο Δημήτρης Αγραβάνης, οι οποίοι είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Φυσικά συνεχίζουν και οι νεαροί Τανούλης-Μπαζίνας που και φέτος θα πάρουν ευκαιρίες ωστόσο η ουσία είναι πως η ομάδα έχει 9 νέους παίκτες που θα χρειαστούν αρκετή δουλειά αλλά και χρόνο προκειμένου να δέσουν και να γίνουν ένα ομοιόμορφο σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό.
Γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα έχει επιλεγεί να γίνουν αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια τα οποία θα γίνουν όλα στην Πάτρα προκειμένου η ομάδα να μην χάσει χρόνο σε μετακινήσεις.
Είναι δεδομένο πως ο Κασιμίρο έχει μπροστά του αρκετή δουλειά προκειμένου εκτός από το θέμα της χημείας, να περάσει και τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα ωστόσο από την πρώτη κιόλας προπόνηση, έδειξε ενθουσιασμό αλλά και όρεξη προκειμένου να πετύχει και εκτός Ισπανίας καθώς είναι η πρώτη φορά που εργάζεται εκτός συνόρων.
ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ»
«Η Πάτρα είναι μια πολύ ωραία πόλη και είμαι χαρούμενος που θα παίξω φέτος στον Προμηθέα. Η ομάδα με κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή, έδειξε ότι με θέλει και ότι έχει πλάνο για το παρόν και για το μέλλον. Οι εγκαταστάσεις είναι καταπληκτικές και πραγματικά χαίρεσαι να είσαι μέλος αυτού του Οργανισμού. Θα δώσω και εγώ τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω φιλοδοξίες και πάντα στοχεύω ως άνθρωπος στο καλύτερο. Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League είναι ό,τι καλύτερο για το πρωτάθλημα και για όλους μας για να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί».

Ροή ειδήσεων

Advertisement