Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (2/8)

Published

on

Κριός

H επικοινωνία μπορεί να έχει ορισμένα σκαμπανεβάσματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ενισχύει το παραπάνω σενάριο καθώς τα «φώτα» της θα βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και σε δεύτερη φάση σε κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά.

 

 

Δίδυμοι

Δώσε προσοχή αφενός στο πρακτικό κομμάτι των συναντήσεων και επιβεβαίωσε την ώρα των ραντεβού ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις. Ακόμα και οι μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα μιας και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει το πρόγραμμα αυτών εντελώς ξαφνικά.

 

 

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και θα χρειαστούν την προσοχή αλλά και τη διευθέτηση σου. Ίσως υπάρξει αλλαγή στα σχέδιά σου όσον αφορά κάποια έξοδα, ενδεχομένως να υπάρξουν και διαφορετικά δεδομένα στα έσοδα, τα έξοδα και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

 

 

Λέων

Μια εκρηκτική εβδομάδα ξεκινά καθώς η επικοινωνία θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ώστε να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Το τετράγωνο του Ερμή αλλά και η νέα Σελήνη συνηγορούν σε ξαφνικές εντάσεις και συζητήσεις οι οποίες έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αλλά και εκνευρισμό σε γενικότερο πλαίσιο.’

 

 

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα ίσως να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όσον αφορά θέματα της καθημερινότητας μιας και είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν αρκετά δεδομένα τα οποία θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο.

 

 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό και στο ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως κάποιες από αυτές θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να μην καταλήξουν σε παρεξηγήσεις.

 

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο τον επαγγελματικό τομέα καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λέοντα στις 8/8, μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

 

Τοξότης

Θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα φτάσουν σε εσένα μέσα από πληροφορίες που θα πάρεις από πρόσωπα του φιλικού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνουν πως θα υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες θα σε δυσκολέψουν.

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς από τη μία οι θετικές όψεις της Αφροδίτης θα βοηθήσουν ιδιαίτερα κάποιες προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα, από την άλλη οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επικοινωνία.

 

Υδροχόος

Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες να μην έχουν την εξέλιξη που είχες κατά νου ή δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτών να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνουν πως θα κρατήσεις αποστάσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα.

 

 

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου οι οποίες θα σου δημιουργήσουν έντονα και ενδεχομένως αρνητικά συναισθήματα. Με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 φαίνεται πως θα αποφασίσεις κάποιες αλλαγές για την καθημερινότητά σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement