Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο Φ. Γιαννόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του από τη ανδρικη ομάδα της ΝΕΠ

Published

on

 Σε αναζήτηση προπονητή για την ανδρική ομάδα πόλο βρίσκονται οι ιθύνοντες της ΝΕΠ μετά την παραίτηση που  υπέβαλε ο Φώτης Γιαννόπουλος. Μετά από συνάντηση που είχαν πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΕΠ Μανώλης Τσουραμάνης με τον Φώτη Γιαννόπουλο που είχε τα ηνία της ανδρικής ομάδας ο τελευταίος σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε την παραίτησή του από το τιμόνι της ανδρικής ομάδας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε αρκετά καλό κλίμα με τον Πατρινό προπονητή να υποβάλει παράλληλα και την έκθεση αξιολόγησης του υπάρχοντος έμψυχου υλικού με την όλη συνάντηση να ολοκληρώνεται σε αρκετά καλό κλίμα. Τα δελφίνια κατάφεραν παρά τα όποια προβλήματα και την πολύμηνη διακοπή για την Covid-19 να δώσουν το «παρών» στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Πόλο των Ανδρών, ένα θετικό επίτευγμα στην δίχρονη παρουσία του σε αυτή τη θέση, με παράλληλο έργο και στα τμήματα των υποδομών.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Οι ιθύνοντες της ΝΕΠ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement