Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΝΟΠ-Ηλίας Γιαννόπουλος: «Είναι τιμή μου, θα βοηθήσω για να έρθει η άνοδος»

Published

on

Και το ταξίδι για τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Πατρών ξεκίνησε. Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών και του προπονητή Βασίλη Λαμπάτου και το ραντεβού δόθηκε στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ «Επαμεινώνδας Πετραλιάς». Άπαντες ήσαν εκεί, όπου τους καλωσόρισαν τόσο ο πρόεδρος Πέτρος Καθρέπτας, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Το παρών έδωσαν όλοι οι αθλητές και μεταξύ αυτών και τα δύο νέα αποκτήματα της πατρινής ομάδας ο 19χρονος φουνταριστός Γιώργος Παπαχριστόπουλος, αλλά και ο 18χρονος περιφερειακός Ηλίας Γιαννόπουλος. Ο νεαρός αθλητής, αποκτήθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Περιστερίου (αγωνίστηκε τρία χρόνια και στις ακαδημίες πόλο του Ολυμπιακού) και στην Πάτρα, θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Κι αυτό γιατί θα φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών για πέντε συναπτά έτη (στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρας). Πρόκειται για έναν αθλητή με εμπειρία, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Περιστερίου στο πρωτάθλημα εφήβων, Νέων Ανδρών.

Ο Ηλίας Γιαννόπουλος (φωτό), μιλώντας αποκλειστικά στην «Γ» ανέφερε: «Είναι τιμή μου που θα φορέσω το σκουφάκι του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Πατρών. Συζήτησα με τον προπονητή, αλλά και με τους ανθρώπους της ομάδας, μου έθεσαν τους στόχους που έχει ο σύλλογος και από τη στιγμή, που και εγώ έχω φιλοδοξίες θα προσπαθήσω να βοηθήσω από την πλευρά μου για να μπορέσουμε να ανέλθουμε στην Α1 Εθνική κατηγορία. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και η άνοδος να έρθει…».

Β. Λαμπάτος: «Έχουμε υψηλούς στόχους»

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Βασίλης Λαμπάτος εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς και του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και από την πλευρά του, έδωσε το σύνθημα, μιας και οι στόχοι της ιστορικής ομάδας τη φετινή χρονιά είναι υψηλοί. Μιλώντας στην «Γ» ο έμπειρος προπονητής Βασίλης Λαμπάτος δήλωσε: «Καταρχάς να ευχηθώ όλοι να είμαστε υγιείς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στην σκληρή δουλειά που μας περιμένει. Από την άλλη, εύχομαι το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουμε να έχει διάρκεια και να ξεκινήσει την ημερομηνία που έχει οριστεί (10/10)». Και κατέληξε, αναφερόμενος στους στόχους, που έχει θέσει ο σύλλογος για την φετινή χρονιά: «Σκοπός του Ναυτικού Ομίλου, είναι να καταφέρει να πλασαριστεί ανάμεσα στις ομάδες αυτές, που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πόλο. Έχουμε την δυνατότητα, καθώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε και τα δικά μας παιδιά, αλλά και αυτούς, που έχουν αποκτηθεί, προκειμένου να τα καταφέρουμε».

Έπονται κι άλλοι…

Φυσικά το ρόστερ του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, δεν έχει ακόμη κλείσει, μιας και ο τεχνικός Βασίλης Λαμπάτος έχει κατά νου να ζητήσει από τους διοικούντες την ομάδα κι άλλους αθλητές. Έτσι αναμένεται να δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες κι άλλοι αθλητές κι αν τον πείσουν δεν αποκλείεται να αποκτηθούν…

Τάσος Αγγελόπουλος

* Από το σημερινό έντυπο της “Γ”. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement