Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Π. Μαρινάκης σε νεολαία ΣΥΡΙΖΑ:«Δεν θα επαναληφθεί ότι συνέβη το 2015»

Published

on

Προσπάθεια εργαλειοποίησης της κρίσης στο Αφγανιστάν, απέδωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στην κριτική που άσκησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για «επικοινωνιακές φιέστες» στο ζήτημα της θωράκισης των ελληνικών συνόρων απέναντι σε ενδεχόμενες ροές προσφύγων από το Αφγανιστάν.

«Πίσω από τις δήθεν ευαισθησίες τους κρύβεται η προσπάθεια να εργαλειοποιήσουν την κρίση στο Αφγανιστάν», επισημαίνει ο Παύλος Μαρινάκης.
Όπως τονίζει με ανάρτησή στου Twitter ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, «η κυβέρνηση με συντονισμένες ενέργειες παίρνει όλα τα αναγκαία μέτρα για τη φύλαξη των συνόρων μας», προσθέτοντας ότι «θυμόμαστε πολύ καλά τι συνέβη το 2015 και δεν θα επαναληφθεί».
Υπενθυμίζεται ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «επικοινωνιακές φιέστες δήθεν πυγμής στον Έβρο και, παράλληλα, συντάσσεται με τις πιο ακραίες, σκοταδιστικές, ακροδεξιές κυβερνήσεις της Ευρώπης. Αντί να αντιληφθεί το μέγεθος της τραγωδίας και τη στρατηγική θέση της χώρας μας, πρωτοστατεί στην οργάνωση της Ευρώπης – φρούριο. Η ελληνική κυβέρνηση, αντί να καλεί την ΕΕ να συνεχίσει επιστροφές Αφγανών πίσω στη χώρα τους, όπου απειλείται η ζωή τους, όπως έκανε πριν λίγες μέρες, οφείλει να απαιτήσει τη δημιουργία ενός κεντρικού ευρωπαϊκού μηχανισμού μετέγκαταστασης προσφύγων από το Αφγανιστάν με συγκεκριμένες ποσοστώσεις».

Ροή ειδήσεων

Advertisement