Connect with us

Γυναίκα

Η απόλυτη μάσκα για λάμψη    

Published

on

 

 

Πικάντικο και απαραίτητο για το μαγείρεμα, το τζίντζερ μπορεί εξίσου να αξιοποιηθεί και στο κομμάτι της ομορφιάς και συγκεκριμένα σε συνταγές που προσφέρουν τρομερή λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα. Βασική οδηγία που ισχύει για κάθε συστατικό είναι να δοκιμάζετε μικρή ποσότητα για τυχόν αλλεργίες. Αφού σιγουρευτείτε ότι δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να το αξιοποιήσετε.

Μάσκα τζίντζερ που ενισχύει τη λάμψη: Χρειάζεστε μόλις 1 κουταλιά της σούπας χυμό τζίντζερ, 2 κουταλιές της σούπας ροδόνερο και μισή κουταλιά της σούπας μέλι. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους, στη συνέχεια εφαρμόστε ομοιόμορφα στο πρόσωπό σας. Αφήστε την για 20 λεπτά και ξεπλύνετε. Οι ειδικοί προτείνουν πριν από την μάσκα, να κάνετε απολέπιση στο πρόσωπο.

Απολέπιση με τζίντζερ: Χρειάζεστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 4 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ. Πλύνετε το πρόσωπό σας και όσο είναι βρεγμένο, κάνετε απολέπιση με το μείγμα και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement