Connect with us

Μπάσκετ

Αύξηση στην κινητικότητα στα διαρκείας του Προμηθέα, θα ξεπεραστεί ο στόχος των 1.000 καρτών

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Φαίνεται πως από την μια η δίψα του κόσμου για να δει πάλι μπάσκετ, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω πανδημίας, και από την άλλη η ποιοτική ομάδα που έχει κτίσει ο Προμηθέας, είναι τα κίνητρα που έχουν δώσει ώθηση στους φιλάθλους και έχουν σπεύσει να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως η κίνηση την τελευταία εβδομάδα ήταν ιδιαίτερη αυξημένη και σε ένα βαθμό λογικό γιατί η πλειοψηφία του κόσμου έχει επιστρέψει στον κλεινόν άστυ, με αποτέλεσμα να έχουν φύγει πολλές κάρτες διαρκείας.
Άνθρωποι της ΚΑΕ που γνωρίζουν λεπτομέρειες και υπολογίζοντας πως και παραδοσιακά ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που οι φίλαθλοι προμηθεύονται κάρτες διαρκείας, λένε πως και τη νέα περίοδο ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα.
Σε αυτή την κινητικότητα έχει βοηθήσει και το περίπτερο της ομάδας που έχει στηθεί στην Πλατεία Γεωργίου και κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση σε όποιον επιθυμεί για να αποκτήσει τόσο τις κάρτες διαρκείας όσο και αξεσουάρ της ομάδας ενώ σύντομα θα γίνουν και δράσεις μέσω των social media.
ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εκτός φυσικά από την δυνατή ομάδα που έχει κτίσει η διοίκηση μαζί με τον Κασιμίρο, ένα σημαντικό δέλεαρ για τους φιλάθλους ώστε να κλείσουν μόνιμη θέση τις εξέδρες του Τόφαλος είναι τα πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει το φετινό eyrocup που διεξάγεται στα πρότυπα της Ευρωλίγκα.
Με βάση το πρόγαμα ο Προμηθέας θα δώσει σίγουρα εννέα ευρωπαϊκά στην έδρα του και επειδή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκριθεί στην επόμενη φάση-προκρίνονται οι 8 ομάδες από τις 10 ομάδες του ομίλου- θα δώσει και ένα ακόμα με αποτέλεσμα να φτάνει τα 10 ευρωπαϊκά μας.
Αν σε αυτά υπολογίσεις και τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τότε μιλάμε για 22-23 παιχνίδια που είναι εξασφασλιμένα και αυτό σίγουρα βοηθά ακόμα πιο πολύ τους φίλους της ομάδας.
Επίσης μεγάλο κίνητρο είναι πως μετά την παρουσία του Ολυμπιακού, υπάρχουν δυο ομάδες ευρωλίγκα στο πρωτάθλημα και μαζί με τον ΠΑΟ αποτελούν παραδοσιακά τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ 1.000 ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας είναι να ξεπεραστεί ο αριθμός των 1.000 καρτών διαρκείας, ένας αριθμός όπου πρόπερσι είχε ξεπεραστεί και μάλιστα κατά πολύ.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως θα συνεχιστούν οι ρυθμοί των τελευταίων ημερών, τότε σύντομα θα έχει περαστεί ο αριθμός των 1.000 και το επόμενο σκαλοπάτι θα μπει στα 1.500 διαρκείας που όμως είναι υψηλός.
Βέβαια μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι που προβληματίζονται σχετικά με την επομένη μέρα στην πανδημία και αν αυτό θα επηρεάσει την είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο, όμως αυτό που λένε και στις τάξεις του Προμηθέα, είναι πως η είσοδος σε αθλητικούς χώρους είναι δικαίωμα των εμβολιασμένων και δεν πρόκειται να αφαιρεθεί.
Να πούμε επίσης πως η διοίκηση θα ανακοινώσει το επόμενο χρονικό διάστημα και τα προνομία όσων αποκτήσουν κάρτες διαρκείας και θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν προϊόντα του συλλόγου με έκπτωση όπως και προϊόντα σε πατρινές επιχειρήσεις.
Όποτε αυτό που μπορούμε να καταγράψουμε ως συμπέρασμα είναι πως ο Προμηθέας μετά από ένα χρόνο θα έχει τον 6ο παίκτη στο πλευρό του για να του δίνει.

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες του Προμηθέα από σήμερα μπαίνουν στην 2η εβδομάδα προετοιμασίας τους και όπως είναι φυσικό θα ανεβάσουν στροφές με τον Κασιμίρο να έχει ετοιμάσει το πρόγραμμα για κάθε εβδομάδα προετοιμασίας.
Αυτή την εβδομάδα, οι πορτοκαλί θα μπουν και λίγο περισσότερο σε θέματα τακτικής καθώς το Σάββατο υπάρχει το φιλικό με τον Ιωνικό που θα γίνει στο Δ. Τόφαλος και θα είναι η πρώτη ευκαιρία για δοκιμές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement