Connect with us

Μπάσκετ

Το ισπανικό μοντέλο σε εξέλιξη!

Published

on

Ο Ισπανός προπονητής, Λούις Κασιμίρο, θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία, δίνοντας έμφαση στους ψηλούς

ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ Γ. ΝΤΙΝΟΥ

Συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του Προμηθέα με τον προπονητή Λουίς Κασιμίρο να θέλει να περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη δική του φιλοσοφία. Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις καθώς θέλει η ομάδα του να έχει υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια της χρονιάς που είναι πραγματικά μεγάλη με τις υποχρεώσεις της ομάδας τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Euro Cup. Δίνει μεγάλη έμφαση όσον αφορά στους ψηλούς από τους οποίους περιμένει να είναι ιδιαίτερα ενεργητικοί στο παιχνίδι της ομάδας τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Μικροπροβλήματα τραυματισμών!

Επειδή η ένταση των προπονήσεων είναι μεγάλη, έχουν βγει και κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών σε 2-3 παίκτες αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο Δημήτρης Αγραβάνης που στην αρχή της προετοιμασίας αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με θλάση, τις τελευταίες ημέρες έχει μπει κανονικά σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων και δείχνει να πατάει και πάλι καλά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και την περσινή χρονιά ήταν βαρόμετρο για την ομάδα και βοήθησε καθοριστικά ώστε η ομάδα να φτάσει ψηλά, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Στις 4/9 αρχίζουν τα φιλικά

Το συγκρότημα του Λούις Κασιμίρο θα ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας το ερχόμενο Σάββατο (4/9) απέναντι στον Ιωνικό στην Πάτρα, σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, ενώ δύο μέρες αργότερα, οι Πατρινοί θα υποδεχτούν τον Ηρακλή σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση. Στη συνέχεια, στις 11 και 12 Σεπτέμβρη οι «Προμηθείς» θα ταξιδέψουν στην Καρδίτσα για ένα φιλικό τουρνουά, όπου θα παρευρεθούν ακόμα ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα και η τοπική ομάδα της Καρδίτσας. Την πρώτη αγωνιστική ημέρα, οι Αχαιοί θα παίξουν με τη Λάρισα, ενώ την δεύτερη ημέρα θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ. Τέλος, ο Προμηθέας θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά στην Πάτρα με παρουσία κόσμου, με το «Δ.Τόφαλος» να ανοίγει τις πύλες για το κοινό για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2020. Το πρώτο ματς θα γίνει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στον πρωταθλητή Σερβίας, Ερυθρό Αστέρα σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι επιπέδου Euro league, ενώ το Σάββατο (18/9) θα υποδεχτεί το Λαύριο, σε μια άτυπη… επανάληψη της συναρπαστικής ημιτελικής σειράς τη σεζόν 2020-21.

Ροή ειδήσεων

Advertisement