Connect with us

Αθλητισμός

Σε τρομερή κατάσταση η Κρεϊτσίκοβα

Published

on

Μάθε τα πάντα για το stoiximan casino

Μπαίνουμε αισίως στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν και δεν είναι καθόλου λίγες οι εκπλήξεις που έχουν γίνει μέχρι ώρας στο θεσμό, με μεγάλα ονόματα να μένουν εκτός από τους πρώτους γύρους.

Το ταμπλό των γυναικών είναι το πιο απρόβλεπτο, οπότε εκεί θα εστιάσουμε και σήμερα, ψάχνοντας μια καλή απόδοση.

Η νικήτρια του φετινού Ρολάν Γκαρός, η Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, σίγουρα περίμενε άλλη αντίπαλη σε αυτή τη φάση, όμως η τύχη και η ικανότητα της Ρακίμοβα, την έφεραν απέναντί της.

Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα: Ήταν να μην αποφασίσει να ασχοληθεί με το μονό η Κρεϊτσίκοβα. Μια… αρτίστας στα διπλά (νούμερο 5 στον κόσμο, με τρία Γκραν Σλαμ και χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο), έδωσε φέτος βάση στην προσωπική της καριέρα και έχει ήδη ξεχωρίσει, κατακτώντας το Ρολάν Γκαρός και ανεβαίνοντας στην κορυφαία 10άδα του κόσμου. Η Τσέχα έχει βρεθεί στα Αμερικανικά κορτ με στόχο να φτάσει στον τελικό και μέχρι ώρας δεν έχει κουραστεί ιδιαίτερα, ξεπερνώντας χωρίς να χάσει σετ τις Σάρμα και Μακχέιλ. Κόντρα στη Ρακίμοβα, την περιμένουμε σοβαρή, συγκεντρωμένη και δύσκολα θα έχει κάποιο πρόβλημα.

Καμίλα Ρακίμοβα: Η ιστορία της… Σταχτοπούτας ανήκει φέτος στη Καμίλα Ρακίμοβα. Η Ρωσίδα αθλήτρια ξεκίνησε το US Open από τα προκριματικά, εκεί που ηττήθηκε από την Κριστίνα Πλίσκοβα και έμεινε εκτός κεντρικού ταμπλό. Ένας τραυματισμός, όμως, της Γιοχάντα Κόντα, έβαλε τη Ρακίμοβα με wild card και πάλι στο παιχνίδι, με τη Ρωσίδα να κάνει «επικές» εμφανίσεις αφήνοντας έξω Μλαντένοβιτς και Αλεξάντροβα! Το εμπόδιο, όμως, της Κρεϊτσίκοβα είναι πολύ υψηλό για μια 20χρονη αθλήτρια, που δείχνει να φτάνει στο καλύτερο σημείο της καριέρας της, όντας νούμερο 143 στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το «τρελό παραμύθι» της Ρακίμοβα συνεχίζεται στα κορτ της Νέας Υόρκης, όμως αυτή τη φορά ο… δράκος του παραμυθιού είναι σχεδόν αδύνατο να νικηθεί. Η Κρεϊτσίκοβα στοχεύει στον τελικό, παίζει εξαιρετικά και δε θα έχει πρόβλημα να περάσει. Η νίκη της συνδυάζεται με το under 19.5 γκέιμς στο 1.78 του Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με bet365 prosfores* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement