Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(6/9)

Published

on

Κριός
Αυτή μπορεί να μην είναι η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αλλά είναι αυτή η εβδομάδα που θα αποτελέσει το έναυσμα και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα της καθημερινότητας. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 υπόσχεται λύσεις σε εργασιακά ζητήματα.

Ταύρος
Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η θετική όψη της ημέρας χαρίζει σοφία και ορθή κρίση και θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου.

Δίδυμοι
Η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη για εσένα, αφού κάποιες ειδήσεις θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε κάνουν να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα.

Καρκίνος
Μία δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 7/9 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει κάποιες νέες ιδέες σχετικά με τη δουλειά, θα διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες, θα σε κάνει «να ανοίξεις τα φτερά σου» και είναι πάρα πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο να ασχοληθείς με ένα νέο πρόγραμμα σπουδών.

Λέων
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 είναι το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας, η οποία φαίνεται πως θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα. Ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το ταμείο σου καθώς και κάποια επαγγελματικά θέματα θα βρεθούν σε προτεραιότητα.

Παρθένος
Μία ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7/9 στο ζώδιό σου δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο ευκαιρίες για εσένα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η θετική όψη του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου με τα «φώτα» της νέας Σελήνης μπορεί να φέρει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία έρχεται από μακριά, την διεκπεραίωση κάποιων εκπαιδευτικών ζητημάτων και πολλές νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Είναι πιθανό να νιώθεις λίγο περίεργα όσον αφορά τα ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και τους ανθρώπους με τις οποίους συναναστρέφεσαι μιας και θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια σενάρια τα οποία θα σου δημιουργήσουν καχυποψία για συγκεκριμένα ζητήματα και συγκεκριμένα πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 φαίνεται πως μπορεί να έχει παρασκήνιο για εσένα.

Σκορπιός
Η νέα Σελήνη στις 7/9 είναι πολύ υποστηρικτική ως προς το ζώδιό σου και φαίνεται πως θα φέρει γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι θα είναι και εκείνοι αντίστοιχα υποστηρικτικοί στα σχέδια, στις σκέψεις και τις ιδέες σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα γνωριμία η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε μία πολύ σημαντική φιλική ή ακόμα και επαγγελματική σχέση.

 

Τοξότης
Μία νέα επαγγελματική πρόταση, μία νέα θέση στη δουλειά η οποία θα συνοδεύεται από περισσότερες ευθύνες αλλά θα σου προσφέρει και άλλες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια αυτής της νέας Σελήνης. Η προσήλωση σου σε θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις αρκετά από αυτά και είναι σίγουρο πώς θα σε ανταμείψει.

Αιγόκερως
Η νέα Σελήνη θα σου δημιουργήσει «τάσεις φυγής» και είναι αυτές που θα αποτελέσουν την αιτία για να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού ή μιας σύντομης εξόρμησης σε κοντινό προορισμό. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τα «φώτα» της νέας Σελήνης κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει η ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων.

Υδροχόος
Θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς η νέα Σελήνη θα σου φέρει σκέψεις οι οποίες αφορούν οικονομικά θέματα, αγοραπωλησίες, επενδύσεις και επιχειρηματικές ιδέες. Αν σε απασχολεί κάτι από τα παραπάνω αυτό το διάστημα φαίνεται πως μέσα σε αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να βρεις τρόπο να το διαχειριστείς και μάλιστα έτσι ώστε να βγεις κερδισμένος.

Ιχθύες
Η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα «φώτα» της νέας Σελήνης μιλάει για ένα νέο κεφάλαιο σε μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση, το οποίο έρχεται με πολύ καλούς οιωνούς. Δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση και για μία νέα συνεργασία από την οποία θα βγεις κερδισμένος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement