Connect with us

Αθλητισμός

Πρώτη επίσκεψη Βαγγέλη Λιόλιου στα γραφεία της ΕΟΚ!

Published

on

Σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, για να αναλάβει τα καθήκοντα του, διαδεχόμενος τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στον προεδρικό θώκο.

Ο κ. Λιόλιος πάτησε το πόδι του στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 10 το πρωί και πλέον η αλλαγή σελίδας, μετά από πολλά χρόνια, είναι γεγονός, παίρνοντας σάρκα και οστά.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Γιώργος Βασιλακόπουλος, είχε ήδη αδειάσει τα πράγματα από το γραφείο του και η «επόμενη ημέρα» έχει πάρει τον δρόμο της, μένοντας να δούμε τις πρώτες κινήσεις του Βαγγέλη Λιόλιου και γενικότερα το πλάνο του για το ελληνικό μπάσκετ, που δεδομένα χρήζει βελτίωσης σε δεκάδες τομείς.

Συγκροτείται σε σώμα το νέο Δ.Σ της ΕΟΚ!

Αύριο, στις 14.00 αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Να υπενθυμίσουμε τα μέλη που εκλέχθηκαν από τις εκλογές καθώς και τις ψήφους που έλαβαν:

Δήμος Ντικούδης 317

Βασίλης Ντάκουρης 302

Άννυ Κωνσταντινίδου 281

Ευθύμης Ρεντζιάς 263

Κώστας Ασημακόπουλος 260

Γιάννης Ηλιόπουλος 239

Κώστας Μαρλαφέκας 222

Νίκος Ζεϊμπέκης 222

Χρήστος Βασιλειάδης 215

Φάνης Χριστοδούλου 212

Τρύφωνας Δίτσιος 211

Λάμπρος Τάκης 209

Τάσος Δελημπαλταδάκης 198

Νίκος Νικολόπουλος 197

Δημήτρης Ευαγγέλου 191

Γιάννης Πεταλωτής 178

Συγχαρητήρια σε Λιόλιο από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΕΣΑΚΕ!

Τα συγχαρητήριά τους έστειλαν με σχετικές ανακοινώσεις οι διοικήσεις των ομάδων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ καθώς επίσης και ο ΕΣΑΚΕ στο νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο. Στην ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά, υπήρχαν και αιχμές για την προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Συνάντηση με Βασιλακόπουλο!

Με βάση τις πληροφορίες μας, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του τέως προέδρου της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλου και του νυν κ. Βαγγέλη Λιόλιου, καθαρά για εθιμοτυπικούς λόγους όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις με τις αλλαγές διοικήσεων.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement