Connect with us

Ερασιτεχνικό

Επέστρεψαν κυπελλούχοι από τη Λάρισα οι Παλαίμαχοι Πάτρας

Published

on

Με την κούπα στα χέρια επέστρεψαν οι παλαίμαχοι Πάτρας, οι οποίοι και έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο τουρνουά που διοργανώθηκε στη Λάρισα για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου παλαίμαχων, με συνδιοργανωτές την περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λάρισας και την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή ομάδων από άλλες πόλεις.

Οι παλαίμαχοι Πάτρας έδωσαν έξι παιχνίδια, σημειώνοντας τέσσερις νίκες και απέσπασαν δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο παιχνίδι κέρδισαν την Ξάνθη 2-0 με σκόρερ τους Χαρίτο, Σαββόπουλο, το Χαϊδάρι 1-0 με γκολ του Σπαλιάρα, την Ιτέα με το ίδιο σκορ (1-0, σκόρερ ο Ρούμπας) και τη Θεσσαλονίκη με 2-0 (σκόρερ οι Μπούρδος και Γκουλής), ενώ δύο ματς με Λάρισα και Καβάλα έληξαν χωρίς τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι MVP  της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Γιώργος Βέρρας, ενώ τη φανέλα της πατρινής ομάδας, φόρεσε ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και προπονητής Νίκος Γκουλής.

Οι παλαίμαχοι Πάτρας αγωνίστηκαν με τους  Γιώργο Βέρρα, Δημοσθένη Γεωργαντόπουλο, Δημήτρη Χαρίτο, Ανδρέα Ζαφειρόπουλο, Κώστα Γιαννέτα, Δήμο Ρούμπα, Θανάση Μπούρδο, Ανδρέα Νικολάτο, Λάμπη Σαββόπουλο, Γιώργο Σακελλαρόπουλο, Κώστα Σπαλιάρα, Γιάννη Φωτιάδη, Γιάννη Δελαπόρτα, Νίκο Γκουλή, Βασίλη Συριόπουλο, Θάνο Γραβάνη, Κώστα Καραγιαννάκη.

Η ΕΝΟΠΛΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Προσκεκλημένη του Συλλόγου Παλαιμάχων Πάτρας είναι η Εθνική Ενόπλων στις 3 Νοεμβρίου της οποίας προπονητής είναι ο Κώστας Παχατουρίδης με βοηθό τον Αλβέρτο Παπαδάκη, ενώ ο Γιάννης Ζαλαώρας είναι ο τεχνικός των τερματοφυλάκων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και τα έσοδα από την αναμέτρηση θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η «Πίστη».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement