Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τελευταίο αντίο στο Δ. Γραμματίκα(ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Γραμματίκα, είπαν σήμερα το απόγευμα, συγγενείς και πολυάριθμοι φίλοι του, κατά την εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Αγυιά Πατρών.

Στην νεκρώσιμο ακολουθία προέστη ο Μητροπολίτης Πατρών, κ., Χρυσόστομος, ενώ το παρών μεταξύ άλλων, έδωσαν οι βουλευτές Αχαΐας της ΝΔ, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης και πλήθος φίλων και παλαιών συναγωνιστών του εκλιπόντος, από τα χρόνια που ο ίδιος πρωταγωνιστούσε στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ.
Τραγικές φιγούρες, η σύζυγός του Ιωάννα, ο πατέρας του Γιώργος, ο αδελφός του Σπύρος και όλοι οι άλλοι στενοί συγγενείς που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος έφυγε από κοντά τους, μετά από ένα απίστευτο τροχαίο, στο οποίο υπήρξε ανύποπτο θύμα.

Επικήδειους λόγους εκφώνησαν, ο Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Γιάννης Κουλιζάκος, το στέλεχος της τοπικής ΝΔ, Κώστας Ρηγόπουλος, εκπροσωπώντας το σύνολο των πρώην και νυν στελεχών του κόμματος, καθώς και ο γιατρός, Δημήτρης Αντωνόπουλος.
Με ένα θερμό χειροκρότημα στην έξοδο του φερέτρου από το ναό, όλοι κατευόδωσαν τον Δημήτρη Γραμματίκα, του οποίου η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement