Connect with us

Μπάσκετ

Προμηθέας: Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα με 88-81 μέσα στο Περιστέρι!  

Published

on

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο “Α. Παπανδρέου” που βρήκε τελικά νικητή τον Προμηθέα με 81-88 επί του Περιστερίου στην πρεμιέρα της Μπάσκετ Λιγκ.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση από την αρχή με συνεχείς εναλλαγές στο σκοράρισμα και καμία από τις δυο ομάδες όμως να μην μπορεί να ξεφύγει με σημαντική διαφορά. Το Α΄ δεκάλεπτο έληξε με την ομάδα του Περιστερίου να προηγείται με 6 πόντους και τον Δημήτρη Κατσίβελη να κλέβει τις εντυπώσεις ενώ από τον Προμηθέα πολύ καλός ήταν ο Κέντρικ Ρέι.

 

Στην δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Λουίς Κασιμίρο μπήκαν περισσότερο συγκεντρωμένοι και με τον Δημήτρη Αγραβάνη να δίνει ενέργεια κυρίως στην άμυνα μάζεψαν τη διαφορά και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 45-45.

 

Στην 3η περίοδο δεν άλλαξαν και πολλά για τις δύο ομάδες αφού είχαμε εναλλαγές στο σκορ αλλά και πάλι να λήγει το δεκάλεπτο ισόπαλο με 66-66.

 

Στην τελευταία περίοδο , η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου μπήκε πιο καλά και προηγήθηκε στο σκορ αλλά οι παίκτες του Ίβηρα τεχνικού έβγαλαν αντίδραση και με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να είναι καθοριστικός, πέτυχαν μια σημαντική νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 45-45, 66-66, 81-88

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Μακρι 11, Πέτεγουει 5, Κατσίβελης 13 , Μπράουν 13, Μίλερ 17, Μορέιρα 9, Μωραίτης , Χρυσικόπουλος 2, Σαλούστρος 4, Ζούγκρης , Ευσταθιάδης , Χάγκινς 7.

 

Προμηθέας: Ρέι 17 , Χαντ 11 , Γκίκας 9 , Ρογκαβόπουλος 15 , Μάιλς 4 , Σβαρτς 8 , Γκραντ 8 , Αγραβάνης 11 , Λάγιος , Γιαννόπουλος 5 , Μπαζίνας ( 2 ασίστ) , Τανούλης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement