Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νύχτα χωρίς ατυχήματα: Φιλικά αλκοτέστ στους οδηγούς από τους αστυνομικούς της Τροχαίας

Published

on

“Φιλικά αλκοτέστ” και ενημέρωση για την αποφυγή της οδήγησης μετά από την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, ειδικά σε νέους οδηγούς πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου έξω από το κλαμπ Navona από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Πατρών.

Η δράση έγινε, στο πλαίσιο της 15ης Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς ατυχήματα που διοργάνωσε για μια ακόμη φορά το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

H 15η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» διεξηήχθη, ταυτόχρονα, σε 38 πόλεις, σε 40 νυκτερινά σημεία διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Ι.Ο.ΑΣ. και την υποστήριξη πλήθους φορέων, εταιρειών και συλλόγων.

Η προώθηση της δράσης είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς το αλκοόλ εξακολουθεί και στη χώρα μας, να αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων και σοβαρών τραυματισμών. Ιδιαίτερα υψηλά είναι τα ποσοστά τροχαίων που συμβαίνουν μετά τη νυχτερινή διασκέδαση του Σαββατοκύριακου, στα οποία εμπλέκονται κυρίως νεαρά άτομα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement