Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(18/10)

Published

on

Κριός
Αυτή η εβδομάδα θα έχει και θετικά και αρνητικά «στοιχεία» και αυτά που θα υπερισχύσουν θα είναι αυτά στα οποία εσύ θα δώσεις την προσοχή σου. Ένα θετικό νέο είναι το ότι ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 20/10, κάτι το οποίο θα αρχίσει να γίνεται περισσότερο εμφανές όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 20/10 στον άξονα σου (Κριού – Ζυγού) μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες είτε στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων είτε σε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως κάποιες δουλειές οι οποίες είχαν καθυστερήσει ή δεν ήταν εύκολο να διευθετηθούν το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσουν να δίνουν θετικά δείγματα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 20/10 θα παίξει το δικό της ρόλο σε αυτό. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, η οποία θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες αλλά και κάποιες πόρτες που σε συνδέουν με το παρελθόν.

Δίδυμοι
Θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία, η συνεννόηση και τα ραντεβού θα διευθετούνται με μεγαλύτερη ευκολία από ότι το προηγούμενο διάστημα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 20/10 και θα ομαλοποιήσει την επικοινωνία, η οποία ενδεχομένως να είχε κάποιες δυσκολίες μέχρι στιγμής. Τα θετικά αποτελέσματα θα φανούν ιδιαίτερα στις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικογενειακές υποχρεώσεις, κάποιες παρεξηγήσεις που ενδεχομένως να υπήρξαν με οικεία σου πρόσωπα καθώς και κάποιες δουλειές οι οποίες αφορούν το σπίτι, θα δώσουν θετικά δείγματα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 20/10 θα βοηθήσει στο να ξεμπλοκάρουν θέματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα σπιτιού.

Λέων
Θα παρατηρήσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία σου είχαν δημιουργήσει εκνευρισμό την προηγούμενη εβδομάδα και ενδεχομένως να είχαν φέρει και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα αρχίσουν να διευθετούνται. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 20/10 θα σε οδηγήσει να «υποβαθμίσεις» κάποιες διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα και αυτό τελικά θα είναι πάρα πολύ θετικό για τις σχέσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Παρθένος
Συγκεκριμένα στις 20/10 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν θέματα τα οποία καθυστερούσαν ή δεν μπορούσαν να ολοκληρωθούν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στον άξονα Κριού-Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και να εντείνει κάποιες ανασφάλειες και κάποιες σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη οικονομικών ζητημάτων.

Ζυγός
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις που θα αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων όμως την ίδια στιγμή θα φέρει και ευκαιρίες για να διευθετηθούν κάποιες ζητήματα τα οποία μπορεί να σου είχαν δημιουργήσει εκνευρισμό και αρνητικά συναισθήματα το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 20/10 ενδεχομένως να οδηγήσει κάποια παιχνίδια επίδειξης ισχύος είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις.

Σκορπιός
Είναι πιθανό να βρεθούν λύσεις σε κάποια ζητήματα τα οποία σε έχουν απασχολήσει και εξακολουθούν να σε απασχολούν αρκετά αυτό το διάστημα. Καθοριστικό ρόλο σε αυτές τις λύσεις θα παίξει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 20/10, καθώς θα σε οδηγήσει να δεις με μία εντελώς διαφορετική οπτική κάποια ζητήματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού την ίδια ημέρα ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, ιδιαίτερα στη διαχείριση των συναισθημάτων σου απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού (20/10) θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με ομάδες ανθρώπων στις οποίες είσαι μέλος. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί σε γενικότερο πλαίσιο κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα και την καθημερινότητά σου και τη ροή των υποχρεώσεων σου αλλά και την επαφή σου με τους άλλους.

Αιγόκερως
Αυτή η Πανσέληνος φαίνεται πως θα φέρει στο προσκήνιο κάποια πράγματα τα οποία «μάζευες» μέσα σου για καιρό και αυτά μπορεί να σχετίζονται είτε με οικεία σου πρόσωπα είτε με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είσαι αποφασισμένος για ξεκαθαρίσματα, όμως καλό θα ήταν να δείξεις υπομονή και να μην αφήσεις την παρόρμηση και την ανάγκη σου να ξεμπερδεύεις με κάποια πράγματα εδώ και τώρα, να σε οδηγήσει σε ακατάλληλες κινήσεις.

Υδροχόος
Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού (20/10) και αυτό δείχνει πως η επικοινωνία θα βελτιωθεί αισθητά. Κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος μπορούν να διευθετηθούν αν υπάρχει η θέληση από πλευράς σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί πιθανό να ανασύρει μνήμες του παρελθόντος, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και μπορεί τελικά να σε απομακρύνουν από κάποια πρόσωπα.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 20/10 θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σου είχαν δημιουργήσει ανησυχία ή σε είχαν βάλει σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού που επισφραγίζει το παραπάνω σενάριο, ότι βρισκόμαστε σε μία εβδομάδα κατά την οποία θα κλείσουν κάποια θέματα τα οποία παρέμεναν σε εκκρεμότητα και σου δημιουργούσαν αρνητικά συναισθήματα και ανησυχία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement