Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση Γ’ Δ.Ο.Υ Πατρών

Published

on

Την αντίθεση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αχαΐας- Ηλείας – Κεφαλληνίας – Ζακύνθου στο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για συγχώνευση της Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών φέρνουν στη Βουλή οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης, Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Μάρκου και Διονύσης Καλαματιανός.

Με κατάθεση αναφοράς προς τον υπουργό Οικονομικών οι βουλευτές ζητούν απαντήσεις για τις καταγγελίες της ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων περί της κυβερνητικής πολιτικής συρρίκνωσης των δημοσίων δομών, η οποία στην περίπτωσή τους οδηγεί στην αποψίλωση σημαντικής για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες υπηρεσίας.

«Η ομόφωνη στάση όλων των τοπικών φορέων, δημοτικών αρχών, επιμελητηρίων και παραγωγικών φορέων της περιοχής εκφρασμένη με ψηφίσματα και συνελεύσεις για ανάγκη παραμονής της Γ΄Δ.Ο.Υ. Πατρών, αλλά και αναβάθμισής της σε Δ.Ο.Υ. Α΄ τάξης, συναντά την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης και την έλλειψη διαλόγου» αναφέρουν οι βουλευτές, που ζητούν απαντήσεις και ενημέρωση σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει το υπουργείο Οικονομικών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement