Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (8/11)

Published

on

 

 

 

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και την επαφή σου με τους άλλους καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 είναι πιθανό να δημιουργήσει μία εριστική διάθεση η οποία θα φέρει «κοφτερά» λόγια. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως με φίλους σου.

 

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μία συνεργασία, ώστε να μην πάρουν τον κατήφορο. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία καθώς δημιουργεί απόσταση μεταξύ των ενδιαφερόμενων.

 

 

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να ρίξουν μία «σκιά» στη διάθεσή σου καθώς φαίνεται πως θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους, πράγμα που δεν θέλεις καθόλου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 10/11 και δείχνει πως και η επικοινωνία θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα ή κάποια εμπόδια αυτές τις ημέρες.

 

 

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν αρκετές «ευκαιρίες» για αντιπαραθέσεις, κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου για να μην το αφήσεις να συμβεί. Ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σχηματίσουν διαδοχικά ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10 και 11/11. Αυτό δείχνει πως αυτές οι ημέρες μπορεί να είναι λίγο κουραστικές ή λίγο παραπάνω πιεστικές από ότι θα μπορούσε να αντέξει η ιδιοσυγκρασία σου χωρίς να εκνευριστεί.

 

Λέων

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά θέματα τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους με τη μορφή του κατεπείγοντος. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 αλλά και το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μία ημέρα μετά στις 11/11 δείχνουν πως οι οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά ενδεχομένως και οι οικογενειακές αντιπαραθέσεις θα έχουν την τιμητική τους.

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11. Αυτό το τετράγωνο θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ιδιαίτερα λόγω της αμετακίνητη στάσης που θα κρατήσουν κάποια πρόσωπα. Προσπάθησε να μην αφήσεις επικοινωνιακές δυσκολίες να επηρεάσουν σε γενικότερο πλαίσιο και τη διάθεσή σου αλλά και την αντιμετώπιση των καταστάσεων.

 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δυσαρμονικές όψεις μεταξύ του Ερμή και του Άρη που βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία, οι συναντήσεις αλλά και τα οικονομικά ζητήματα χρειάζονται προσοχή. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες μέσα στο πρόγραμμά σου ή μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου να μην εξελιχθεί έτσι όπως την είχες κατά νου.

 

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα με την παρουσία του Ερμή και του Άρη και μάλιστα σε σύνοδο στο ζώδιό σου φαίνεται πως θα θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο σε ζητήματα τα οποία σε απασχολούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου στις αρχές της εβδομάδας, δείχνει πως ίσως συναντήσεις ανθρώπους που δεν θα συμμεριστούν τη δική σου οπτική και μπορεί να έρθουν σε κόντρα μαζί σου.

 

 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βρεις την ησυχία σου, για αυτό και θα μείνεις μακριά από καταστάσεις και ανθρώπους που ξέρεις πως σου δημιουργούν εκνευρισμό. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 ενισχύει την παραπάνω ανάγκη, κάτι που θα επηρεάσει και την επικοινωνία αφού θα δημιουργήσει εσωστρέφεια.

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα προμηνύεται έντονη καθώς ο Ερμής και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και μεταξύ τους -καθώς θα βρίσκονται σε σύνοδο- αλλά και με τον Κρόνο ο οποίος είναι στο ζώδιο του Υδροχόου. Η σύνοδος Ερμή/ Άρη και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο θα χρωματίσουν στη διάθεση της εβδομάδας, που φαίνεται πως θα είναι συγκρουσιακή.

 

 

 

Υδροχόος

αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή και επικοινωνία με ανθρώπους οι οποίοι δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις δικές σου απόψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει διαξιφισμούς μεταξύ σας, οι οποίοι μπορεί να ενταχθούν λόγω του τετραγώνου του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιό σου.

 

 

 

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις πως κάποια ζητήματα τα οποία θέλεις να εξελιχθούν και να διευθετηθούν μένουν σχεδόν στάσιμα, κάτι το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν και οι δύο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως και η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή προκειμένου να διευθετηθούν τα ζητήματα σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement